Konunun geçmişini araştırmak, seçkin üye nedir ne değildir, kimler olabilir, bugüne kadar kimler olmuştur, kimler seçkin üyelikten devrilmiştir, seçkin üyeliğin yararları zararları, dünyada seçkin üyelik, ortadoğudaki seçkin üye sorunları, dünyanın önde gelen ülkelerinin başkanlarının seçkin üyelik için ab konseyine başvurmaları ve daha nicesini bu başlıkta buluabilirsin: http://www.oyunsitesi.gen.tr/forum/topic.asp?TOPIC_ID=9741
Teşekkür ederim bi bakiyim saol:)Yaa off kimse beni seçkin üye seçmez bundan eminim...Ama ben forum kurallarına uyuyorum tabi kendime göre ama (sayın yöneticiler)'in kararına bağlı artık...Acaba nasıl bi oda o seçkin üyeler odası...
Teşekkür ederim bi bakiyim saol:)Yaa off kimse beni seçkin üye seçmez bundan eminim...Ama ben forum kurallarına uyuyorum tabi kendime göre ama (sayın yöneticiler)'in kararına bağlı artık...Acaba nasıl bi oda o seçkin üyeler odası...
Bi kere çok farklı o odada herşey war oyun yerleri filan manyakh bi yer bi görsen.Bakıyorum hemen yağ çekmeye başlamışsın (sayın yöneticiler filhan) gözümden kaçmıyor deil:)Ayrıca kendini acındırma "Beni kimse seçmeski" şeklinde.Daha sırada ben varım bi kerem