Benim Girelimde cevap yazayalım dememin sebebi;Çok merak ediyorum buradan farklı olarak orada ne oluyor.Farklı olan ne onu merak ediyorum ondan öyle dedim.
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
ya arkadasım ne yapcan ne konusuldugunu fazla merak iyi değildir benden söylemesi. Devlet sırrı konuşulmuyo merak etme sen ne konusacaklar tabii ki siteyle alakalı olayları konusuyolardır
Ya seçkin üye davasının yıldızla olmaması çok iyi olmuş.Neydi o yıldız savaşları.Siz huzur içinde sohbetinizi yapın orada.Bende şu yazım biçimimi düzeltip gelmeye çalışayım.Ehehe.Seviyeli sohbetler neşeli olur.Ayrıca böyle bir uygulma güzel bence.Değilmemesi en iyisi
Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Bazı arkadaşlar nicklerinin altında yazan Seçkin Üye kelimelerine kendilerini bayağı kaptırmış...
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?