Seçkin üyelerin özel bir alanı olması kimseyi kasmamalı, ancak isteyen herkes girip okuyabilmeli. Bence balta taşa vurulmuş:(( Seçkin üye olunmasa bile girilip mesajlar okunabilmeli. Önemli olan iletişimdeki seviyeyi yükseltmek değil mi? O halde herkes örnek iletişim şekline ulaşabilmeli...
ben bu düşünceyi destekliyorum.. Oraya tüm üyeler girebilmeli ancak belli bir seviyeye ulaşmış olanlar mesaj yazabilmeli bence daha mantıklı....
Seçkin üyelerin özel bir alanı olması kimseyi kasmamalı, ancak isteyen herkes girip okuyabilmeli. Bence balta taşa vurulmuş:(( Seçkin üye olunmasa bile girilip mesajlar okunabilmeli. Önemli olan iletişimdeki seviyeyi yükseltmek değil mi? O halde herkes örnek iletişim şekline ulaşabilmeli...
ben bu düşünceyi destekliyorum.. Oraya tüm üyeler girebilmeli ancak belli bir seviyeye ulaşmış olanlar mesaj yazabilmeli bence daha mantıklı....
Arkadaşların fikirlerine kesinlikle katılıyorum.Okusak ama cevap yazmasak bence hiç bişey değiştirmez.
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
alıntı: -------------------------------------------------------------------------------- su_şişesi tarafından yazılan:
alıntı: -------------------------------------------------------------------------------- nhu tarafından yazılan:
benım gıbı altın altı bır uyenın burda ısı olmaz ama bende bı oyrum katayım dedım:Bu sıtedekı ayrım bence guzel bır olay ilk bolumde arkadaşlar bahsetmişler gelısıguzel mesajlar yazılıyor belkı bende boleyım ama ne yapalım zaten sıtenın ıcerıgı daha guzel ben aslında mesaj sayısına gore uye sıralamsı yapıldıgını dusunuyodum ama bu mesajları okudukca anladım kı ne kadar yazarsan yaz ıcındekıler dolu olacak ondan dolayı bilge kaan kazaz ve diğer yonetıcılerın yaptıkları gayet guzel bır olay sonuna kadar desteklıyorum
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277