Evet buraya tıklanabildiğini şans eseri farkettim (saatlerdir bilgisayar başında olunca insanın eli terliyor mouse elimden kaydı) neyse kimin nerde ne yaptığı görmek güzel olmuş ama belirsiz kim oluyor
üye olmayıpta sitede dolaşandır herhalde senin klavye düzeldi herhalde düzgün yazıyon
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Kusura bakmayın ama siz ne yaptığınız sanıyorsunuz. Kaç gündür icq'ya çevirdiniz burayı. Ben sizlerin gereksiz konuşmalarınızı okumak zorundamıyım? Yöneticiler 2 yada 3 seferdir konularınız kilitliyorlar. Daha akıllanıp uslanmadınız. Sonrada yok efendim bizler neden seçkin üye değiliz türünden salak saçma muhabbet'ler açıyorsunuz.
Şimdi kendinizi bizlerin yerine koyun, ben başka birisiyle bu tip bir icq ortamı muhabbetine girsen sizler bundan rahatsız olurmusunuz, olmazmısınız?? Eğer olmam diyorsanız buyrun lütfen devam edin. Ama unutmayın buraya sizin gibi saatlerce giremeyen insanlar var ve bu insanları bu tip saçma topic'lerle ve muhabbetlerle boşuna oyalıyorsunuz.
evet ikiniz dikkat edin göze batmaya başladınız alcağınız ceza da seçkin üye olmamak olmaz haberiniz olsun üyeliğiniz gider artık uyarıldığınıza göre kendinizi düzeltin eleştirilere kötü gözle bakmayın bakın ivan dostum bana karşı bir msj attı bende kendimi düzelltim(sorunluydum :) ) dikkatli olun cidden vaktimiz yok bu tür konulara bakmaya seçkin üyelerde ne yapmışsınız öyle
şimdi o gereksiz konu (ve de muhabbet konusunda :)) ) yerden göğe kadar haklısınız ama seçkin üyelerle ilgili konuda tek bir şey söyleyicem o da o konularda gbenim mesajımı bulamazsınız bulsanız daği ki 1 ya da 2 tane vardır belki o da uzadığına dahidir . neyse fazla uzatmıyalım bende hatamı farkettim yeter bu kadar
ok özür dileriz muhabbet alanına çevirmeyiz bir daha
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...