AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Liza 946
Üye

Turkey
İleti 88

İletim - 28/06/2003 :  01:27:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben olduğum gibi davranırım.Çünkü;daha pek bi hatama rastlamadım.Kendimi de seçkin üye olamadım diye hiiiiç üzemem.

En iyisi de bu zaten.

"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Sayfanın En Üstüne Git

tor
Üye

Turkey
İleti 27

İletim - 28/06/2003 :  01:37:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
insanların saçma sapan mesajlar atmasını engelleyemessiniz biri gider biri gelir ama düzeyli mesajlar gönderen biriyseniz zaten seçkinsinizdir demektir tabiki bu siteye özgü yeni uygulamanın içerisinde sizde olursanız seviye dahada yükselir insanlar bilgi alışverişinden başka şey düşünmezler nasıl olsa ekranın arkasında beni görmüyor salliyim bir iki tane derseniz kendiniz olmaktanda çıkmış olursunuz zaten herkez kendi gibi davranabilse herşey çok daha güzel olabilir ama maalesef bunu bazı insanlar beceremediği için böyle bir uygulama öngörülmüş çokda mantıksız değil ama çokta adaletlide değil sanırım...

Syg.
Sayfanın En Üstüne Git

Death Summoner
Seçkin Üye

Turkey
İleti 160

İletim - 28/06/2003 :  02:01:32  Bilgileri Göster  Death Summoner için bir ICQ İletisi Gönder  Death Summoner'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Liza 946 tarafından yazılan:

Ben olduğum gibi davranırım.Çünkü;daha pek bi hatama rastlamadım.Kendimi de seçkin üye olamadım diye hiiiiç üzemem.

En iyisi de bu zaten.

Seçkin üye olunca ellerine ne geçiyo ki ya da kendilerine ait bir forumları olunca. gerçek hayatta seçkin birisi olmak için bu sitede seçkin olmaya gerek yok. Ben kendi düşünceme ve çevreme göre seçkinim ve bu bana yeter.

DeathSummoner
Sayfanın En Üstüne Git

wizardraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 457

İletim - 28/06/2003 :  20:07:07  Bilgileri Göster  wizardraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaş seçkin olun olmayın.İnsanlar sizin kim olduğunuzu ne mal olduğunuzu biliyormu?Tamam o zaman.Bırakın mesaj sayınız az olsun.Altınızda sadece üye yazsın.Ne farkedecek.Sizi tanıyorlar sizde onları.Tamam işte.

Saçlarımı dikince aynı bu adamın saçları gibi oluyor.Arkadaşlardan biri fotoğrafımı görünce abi angel fotoğrafı üzerinde oynamışsın dedi yaa bu kadar olur :D
Sayfanın En Üstüne Git

alper
Üye

Canada
İleti 251

İletim - 28/06/2003 :  23:19:29  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
liza madem biliyosun ne konustuklarını neden bide soruyorsun cevap verince neden adamı tersliyorsun anlamadım ondan sonrada seçkin üyeler niye seçkin diyorsun kendine bakmadan

Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000