|
| Yazar |
Konu  |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 23/06/2003 : 21:39:46
|
Sana katılıyorum. Kendi olanlar zaten seçkindirler, kimsennin rol yapmasına gerek yok. Önemli olan huzursuzluk çıkarmamak. Bugüne kadar hep suçlu olanlar cezalandırıldı, şimdi ise ayrı olarak iyiler ödüllendiriliyor. O kadar büyütmeye gerek yok, neticede kimse orada sitenin geleceği hakkında konuşmuyor, o yayın kadrosunun işi, onu da forumda tartışmadıklarını tahmin edebilirsiniz herhalde. Neticede OyunSitesi forumu Genel tartışmaları, kültür-sanatı, donanımı, fps'si ile vardır, yeni-eski-kaşarlı üyeler olmadan bu ortam sağlanamaz, seçkin üyeymiş, değilmiş, bu o kadar da önemli değil arkadaşlar..
Çünkü Forum'un kalbi sizinle beraber atıyor, odalar da değil... |
 |
|
|
FroDo
Üye

Turkey
İleti 29 |
İletim - 23/06/2003 : 22:26:26
|
Ben de HASSOOO ya katılıyorum ve bence olması gerekende buydu.Çünkü önemli olan oraya girmek veya girmemek değil oraya birgün nasıl olsa alınırsın bence önemli olan diğer kişilerin problemlerine çözüm bulabilmek.Ewet sen zaten bunu yapabiliyosan bence sen zaten başlı başına bir seçkin üyesin demektir. |
8============> |
 |
|
|
Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334 |
İletim - 24/06/2003 : 07:09:50
|
Bende frodo'ya katılıyorum diyeceğima ama burada dolaylı olarak mesajı ilk yazan gamere katılıyorum |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 24/06/2003 : 12:42:54
|
| Çok haklısın gamer....(Örneğin daha 2. mesajında bir sürü kişinin aklında yer edindin bile ......) |
 |
|
|
alper
Üye

Canada
İleti 251 |
İletim - 24/06/2003 : 15:25:24
|
Seçkin Üye uygulaması bence kesinlikle doğru bir uygulama. Çoğu üye ağzına geleni istediği gibi yazıyor. Pek çok kişi Seçkin Üyeler formuna girilsin ancak mesaj yazma yasağı olsun diyor. Böyle bir şeyin olması sitede gene huzursuzluğa yol açacak. Çünkü orada cevap veremezse gelecek burada cevabını yazacak yada başka bir forumda. Daha önceden böyle şeyler oldu. Alakasız forumlarda alakasız yazılar Tabii ki bu sözler herkese değil. Yöneticiler kime söylediğimi daha iyi biliyorlardır. Çünkü Bu konudan en çok şikayetçi olanlar onlardı. Bu uygulamayı bir derecelendirme gibi algılamak lazım. Çünkü normal yaşamda bile insanların toplumda bir derecesi var ama kimse beni küçümsüyorlar diye bir şey demiyordur herhalde. Arkadaşlar müdür olmak var işçi olmak var(küçümsemek için söylemedim) Bu durumda öyle bir şey. Yöneticiler gereken cevabı verdiler zaten herkesin Seçkin Üye olmak gibi bir şansı var dendi. Benliğinizden vazgeçin bize yağ çekin bizde sizi Seçkin Üye yapalım demediler. Attığınız mesajın içeriğini, kalitesini belli edin Seçkin Üye olabilirsiniz dediler. Daha fazla tartışmanın bir anlamı yok gibi bence. |
Kapattık kardeşim. Öğleden sonra gel! |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|