|
| Yazar |
Konu  |
|
jade797
Üye

Turkey
İleti 193 |
İletim - 20/06/2003 : 23:11:27
|
| Tamam ama gücenmediğimizi(en azından kendi adıma)söyleyemeyeceğim bir bakıyorsun orada seçkin üyeler diye özel bir bölüm altındaki açıklama da aslında kırıcı(kabul edin) hiç bir şeyden haberimiz falan yok tabi .Ayrıca benim dediğim sırf nikinin altında Seçkin sıfatı için kendini değiştirmeyin anlamına gitti siz ise birden parladınız.Umarım forumda daha çok Seçkin üye olur nediyim.Burda bize kızmanın da alemi yok az önce de söylediğim gibi benim lafım sadece ayrıcalıklı sıfatını kazanmak,o yazıyı kullanmak için gidenlere yoksa kim istiyorsa kendini düzeltebilir.Ama SADECE o sıfat için değil,kendini düzeltmek için.Bu kadar işte başka bişiy yok. |
"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!" |
 |
|
|
Avenger
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 22/06/2003 : 20:07:09
|
Kimse size kendinizi değiştirin demiyor ki. Forumda bazen yaşı yüzünden, bazen ise bilgisizlikten bir çok insan kurallara uymuyor. Bu uygulamadaki amaç ise kurallara uyan bilgili azınlığı çoğunluğa dönüştürmek. Bunu yapmak için de kendiniz olmaktan vazgeçmeniz gerekmiyor. Mesela bence gereksiz bir uygulama. Ama ben bunu bazı insanların yaptığı şekilde saçma tepkilerle dile getirmiyorum. Siz de söylediklerinizi düzgünce dile getirin, herkes kurallara uysun ve seçkin üye diye bir kavrama gerek duyulmasın. |
Batu Kınıkoğlu www.oyunsitesi.gen.tr |
 |
|
|
Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976 |
İletim - 22/06/2003 : 23:54:31
|
Herhangi bir ayrımı pek onaylamasam da buradaki fikir için Kaan'la aynı düşüncedeyim. Odanın altındaki açıklamada da kırıcı bir taraf göremedim. Eskiden farklı mıydı bilmiyorum.
Konuyu yanlış anlamak için zorlamayın bence. Kimse sizden "ucube bir yaratığa" dönmenizi beklemiyor. O yüzden bunun için kendimi değiştiremem kısımlarına kaptırmayın kendinizi. Forumun genel itibari ile yerlerde sürünen seviyesini artırmak için çaba sarfetmeniz gerek ve yeter şart. Onu bile yapmam ben diyorsanız zaten fazla kalıcı değilsiniz demektir.
O yüzden polemiklere dalmadan işin aslını göz önünde alırsanız hayat daha güzel olacaktır. |
Deniz Turgut Yazar |
 |
|
|
metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420 |
İletim - 23/06/2003 : 20:42:32
|
| Tabiki bu uygulama gerçekten doğru.Özellikle Kaan abiye kesinlikle katılıyorum.Çünkü herkes "Seçkin Üyeler" forumunda ne olduğunu öğrenmek isteyecek.O yüzden ahlaksız,saçma mesajlar ortadan kalkacak.Benim tek öğrenmek istediğim buraya nasıl girilebileceğiydi.Cevabımı aldım.Çok güzel düşünülmüş mantıklı bir uygulama........ |
 |
|
|
n/a
deleted

İleti 59 |
İletim - 23/06/2003 : 20:57:59
|
| Arkadaşlar daha siteye yeni üye oldum,kendimi mahkeme salonunda gibi hissettim.Her nekadar bir arkadaşımın tavsiyesiyle siteye yeni katıldıysam da yerli yabancı bir çok sitede bayağı eski ve tabiri caizse kaşarlanmış bir üye olduğumdan bu uygulama üzerinde yorum yapmak gereğini bile duymuyorum.Bir tabir vardır hepimizin bildiği "al eline kaşağıyı gir ahıra,yarası olan gocunsun"derler.(Ben şahsım adına konuşuyorum),ben yazdığım veya yazacağım mesajlarla kendi yerimi kendim belirlerim bu yüzden de bu konuda hiçbir sıkıntım olacağını sanmıyorum pek,seçılmişler sınıfına dahil olmuşum olmamışım bu da pek umurumda da değil zaten.İlk önce benim kendime saygım var,bu saygıyı yitirmediğim sürecede kendi şahsım üzerindeki tasarruflarımı da bir başkasına devretme gibi bir niyetimde yok.Benim siteye girme amacım oyunlar üzerinde teknik bilgi ve sorunlarımızı birbirimizle paylaşmak,sorunlara çözüm bulabilmek,general olsam ne farkeder,onbaşı olsam ne olur.Bu tip ayırımlara karşıyım ama sitenin evveliyatını bilmediğim için demek ki yönetici arkadaşları bu tip uygulamalara itecek nedenler olmuş ki böyle bir uygulamayı başlatmışlar.Aslında olay da çok basit beğenen kalır beğenmiyen gider,site mi yok nette.Hepinize selamlar,sevgiler. |
KRALDAN FAZLA KRALCI OLMA,HAYATI GERÇEKLERİYLE YAŞA |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|