Ben hala bu uygulamaya katılıyorum bu sayede üyeler bu seçkin üyeler gibi olmaya çalışacaklar vede mesajlarına bir seviye vede bilgilendirici unsur eklenecektir yani bu sonuçta hem sizin için hemde site için yararlı bir uygulama olacaktır.Ama bazı arkadaşlar kurallara uyamayacakları yada bu seviyeye gelemeyecekleri korkusuyla bu sisteme karşı çıkıyorlar çok yanlış çalışıp çabalayın kurallara uyun vede mesajlarınızın içeriklerine biraz daha dikkat edin ve göreceksinizki belli bir süre geçtikten sonra sizde oradasınız
mesajlarınızı düzeltin demekte sizi alındırıyor mu ? ben kendimi düzeltmek istemiyorum mu diyorsunuz iyi düzeltmeyin herşey eskisi gibi olsun sizin için ama şunu unutmayın bizim hedefimiz sizleri değiştirmek bunu yöneticeler gibi yaptığınız hatalardan sonra forum üyeliğinizin iptal olmaması için yapıyoruz fakat siz hala eskisi gibi davranacağız diyorsunuz davranın öyleyse seçkin olanlar o bölüme girmeye devam edecek düzeyli mesaj atanlarda seçkin üye grubuna katıacak haylazlar odasında olmak isteyenlerde seviyesiz mesajlarına devam ettiklerinde eskiden olduğu gibi yine gerekli uygulamaları görecek . . . o bölüm bu site için çok yararlı olacak bundan eminim tatilde bile sırf bu konuyu merak ettim cafeye para yedirdim sırf size bunun sizin için yapılan bir uygulama olduğunu anlatmak için bu gün bizlerle kafa bulmaya çalışanlar belki yarın bize katılacaklar ozmn ne olacak o bölümün gerçek görevini anladığında ne yapacaksınız ? sizin için yapılan güzel bir uygulamayı bile abrtıyorsunuz muhalefet oluyorsunuz bu lafıma alınan alınsın ama kimileri bu çabalarımızı haketmiyor siz kafanıza göre takılın biz sizi uyarmaya devam edeceğiz vede sonunda tğm üyeleri seçkin yapacağız arada kalanlarda kendileri bu siteden gidecekler hedeflediğimiz seviyede tutunamayacaklar
bence seçkin üyeler bölümüne herkes girmeli. ama sadece seçkin olanlar mesaj atmalı. seçkin olmayanlar o bölüme mesaj atmamalı. yani öyle bir yasak olmalı. böylece seçkin olmayan üyeler seçkin üyelerin attığı mesajları görebilir ve seçkin üyleri kendilerine örnek olarak görebilirler
bence seçkin üyeler bölümüne herkes girmeli. ama sadece seçkin olanlar mesaj atmalı. seçkin olmayanlar o bölüme mesaj atmamalı. yani öyle bir yasak olmalı. böylece seçkin olmayan üyeler seçkin üyelerin attığı mesajları görebilir ve seçkin üyleri kendilerine örnek olarak görebilirler
böyle bir sistem mümkün mü? sizce
Herkes için herşey için ...saygılarımla... ........HTA.........
Ben hala ne yapmayua çalıştığınızı anlamış değilim.Ne yapmaya çalışıyosunuz siz ya.Ne demek seçkin üye. Ama konuşmalarınızdan anladığım kadarıyla biz ne söylersek söyleyelim bu oda kalacak onun için tartışıp uğraşmaya değmez diyorum.
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."