AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

tolgaayvali
Seçkin Üye

Turkey
İleti 461

İletim - 19/06/2003 :  18:57:51  Bilgileri Göster  tolgaayvali için bir ICQ İletisi Gönder  tolgaayvali'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  tolgaayvali için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
normal üyeler girebilse amaaaaaaa

cevap verme olayı gibi bisey olmasa

ozaman bu oda örnek bi oda desek

o zaman

Herkes için herşey için
...saygılarımla...
........HTA.........
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/06/2003 :  19:27:09  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bir ara yıldız derecelerinin atılan mesaj içeriğine göre olmasını isteyen üyeler vardı, bu olayda onun biraz değişik bir uygulaması işte, yaramaz üyeler diye bir odaya gerek yok, zaten millet aklına geleni yazıyor,
anlamadığım konu bunu niye abarttığınız, seçkin üye olmak kolay dedik, biraz düzeyli mesaj yazmak yada abuk sabuk gereksiz konularda mesaj yazmamak bukadar zormu, bunlara biraz dikkat ederseniz zaten seçkin üye olacaksınız diyoruz, yok uymayacağım diyorsanız zaten bu forumda fazla kalıcı olamıyorsunuz,
madem bu olayı önemsemiyorsunuz niye bukadar tepki gösteriyorsunuz, bu forum birkaç kendini bilmez insan yüzünden, bir sürü düzeyli üyeyi kaybetti, artık sadece muhalefet olsun diye mesaj yazmayın

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

oky
Üye

Turkey
İleti 55

İletim - 19/06/2003 :  22:45:13  Bilgileri Göster  oky'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ben seçkin üye olmak için özel bi çaba harcamam.ne yazı stilimi değiştiririm nede ilgi alanımı.sadece örnek aldığım bazı kişiler sayesinde bunlarda değişiklik olabilir(CaesarPhillon,b.k.kazaz,saygılar).orda üye yada seçkin üye yazması önemli deil.sadece yabancı olmadığım bi ortamda acemi,çaylak vb. sıfatlar hoşuma gitmiyodu o kadar.şimdi öyle bi sorun yok.o yüzden forumdan memnunum şu anda.imzayıda değiştiriyorum.
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 19/06/2003 :  23:43:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
neyse boşverin oyun konularına dönelim

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 20/06/2003 :  04:27:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Wolverine, burada oyun değil seçkin üyeler bölümü hakkında konuşuluyor. Oyunlardan bahsedemezsiniz.

Seçkin üyelere neden bu kadar karşı çıktığınızı anlayamıyorum. Oradaki kişilerin seçilmesinin nedeni daha önce de belirttiğim gibi kurallara uymaları, seviyeli mesaj yollamaları. Ancak siz anlaşılmaz bir şekilde "Oraya girmek umrumda değil, sırf bu yüzden yazış sitilimi değiştirmem" diyorsunuz. Yani kısaca kurallara uymam diyorsunuz. Kurallara uymamanın sonunda ödül olmadığını biliyorsunuz. Gerekeni yaparız.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000