|
Yazar |
Konu  |
MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431 |
İletim - 19/06/2003 : 12:46:59
|
Millet herkes olduğu gibi davransın. Sırf burdaki Seçkin Üyeler Formuna girebilmek için konuşma tarzımı veya yazma tarzımımı değişicem yani. Bi de ayrıca Yaramaz üyeler veya Seviyesiz Üyeler diye bi form açında Seçkin olmayan arkadaşlara haksızlık olmasın. |
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home? |
 |
|
jade797
Üye

Turkey
İleti 193 |
İletim - 19/06/2003 : 14:04:48
|
Tamam nasıl isterseniz öyle yapın.Seçkinler kendi arasında konuşsun biz de kendi aramızda.MetFC katılıyorum,bence hiç kimse Seçkin olmak için değişmesin.İlk gördüğümde üzüldüm ama şimdi takmıyorum,düşüncem de ayynen MetFCninki yane sırf oraya girebilmek için kendinizden vazgeçmeyin.Ama bu sözüm 2 saatte 50 mesaj atanlara değil zaten biz de öyle kişilikte değiliz. |
"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!" |
 |
|
thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379 |
İletim - 19/06/2003 : 15:57:59
|
Yuh birde çocuk parkı açalım. Millet salıncakta sallanır falan kumdan pasta, sağanda yumurta falan yaparsınız. milletin parasını gasplarsınız. Beyler biraz mantıklı birşeyler isteyin. Seçkin üye ile normal üye arasındaki tek fark, seçkin üyelerin bu forumları dahada güzelleştirmeye yönelik çalışmaları yürüteceğidir. zaten "sen normal üyesin senin sorunların beni ilgilendirmez" diye birşeyde yapmayacağız. Eğer forumların düzenlenmesi, kuralların dışına çıkanlara ne gibi cezalar verileceği konularına ilgisi olanlar, kendilerini biraz zorlayıp, okunması zevkli mesajlar yazabilr. Böylece seçkin üye olabilir. Eğer ilgilenmeyen arkadaşlar, birazdaha sakin davranıp, birazdaha güzel içerikli mesajlar artarsa, bu forum harika bir yer olur. Sonra bu güzelliğin hep beraber keyfini süreriz.
|
Tolga Yazıcıoğlu Donanım Yazarı |
 |
|
cemilkara
Üye

Turkey
İleti 43 |
İletim - 19/06/2003 : 16:08:20
|
Bence çok saçma bir oda... Seçilen kişilermiş... Ben o odaya seçilsem kendimi Neo, odayı da Matrix sanarım he... :)))) |
<< Igot Game Studios >> |
 |
|
__FiKO__
Üye

Turkey
İleti 286 |
İletim - 19/06/2003 : 18:45:00
|
BEn güzel bir sayfa. Ancak bu sayfada hangi üyelerin dolaştığını yazmalısınız. VE Bizim gibi (sıradan mı diyim artık ne ) üyeler de o sayfaya girmeli... Ama bence ayrımcılık oluyor bizde girebilsek çok daha iyi olur...
Valla böyle bir şey olması çok hoşuma gitmedi.
Adminlere bir soru; bu sayfa kimler girebiliyor (seçkin üye) |
Yerli Malı Kullan Güçlü Kal!
The Trance World!  Welcome To DANCE 5 Başka Bir Oyun Sitesinin Yazarı... Bana ulaşmak için: fikofurkan@mynet.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|