AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 18/06/2003 :  23:36:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yok arkadaşım bu öyle bişey değil
Sayfanın En Üstüne Git

Generalll
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1334

İletim - 19/06/2003 :  00:37:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Kesinlikle desteklediğim bir uygulama forumda belli bir seviyeye ulaşmış olan kişile kendi aralarında onlara kimse karışmadan istedikleri şekilde sohbet ediyorlar nevar yani bunda birde aşağılanma gibi birşey yok sizde yeterli dereceye ulaştığınız zaman bu uygulamanın içinde olacaksınız yani bu kişilerede saygı lütfen onlarda bu seviyeye ulaştıkları için bir nevi ödüllendirildiler biraz hoşgörülü olalım bu uygulamaya saygı duyalım.
Sayfanın En Üstüne Git

thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577

İletim - 19/06/2003 :  02:02:52  Bilgileri Göster  thakki1 için bir ICQ İletisi Gönder  thakki1'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
biraz otokontrol sahibi herkes seçkin üye olacaktır diye düşünüyorum, yaşanan bunca yıldız savaşından ve atılan bunca ipe sapa gelmez mesajdan sonra gayet iyi bir uygulama oldu, ismi lazım değil birisi 2 saatin içinde 50 tane mesaj atmış, uyarınca yada üyelik iptali yoluna gidince tepki gösteriliyor, belki bu şekilde biraz daha dikkatli davranılır, ceyhunun dediklerine tamamen katılıyorum olayı güzel özetlemiş

KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ,
MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR

ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ
PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ
ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...

GÖKTE TANRI YERDE BİZ..
YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ...
TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR!
FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR...
Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 19/06/2003 :  02:03:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
wolverine tarafından yazılan:

ya ama sanki küçük düşürülmüş gibi bir his var

Eğer kendinizi küçük düşürülmüş görüyorsanız bunun tek bir telafi yolu var; kendinize çeki düzen vermek. Siz de o seçkin üyelerimiz gibi mesajlarınızın içeriğine dikkat eder, gerekli gereksiz mesajlar yollamazsanız seçkin üyelerimiz arasına sizi de katarız. He bu arada bunu sadece sana söylemiyorum. Genel konuşuyorum.

i145, bu olayın birkaç kişiye özel bir durum olması şu ana mahsus bir olay. Ne kadar insan kendini düzenler, mesajlarına dikkat ederse o kadar kişi girebilir oraya.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

hocer
Üye

Turkey
İleti 95

İletim - 19/06/2003 :  02:19:16  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar sitemizin yaş ortalaması düşük olur bööle şeyler. hevesliler, bişeyler yaptıkları bilinsin istiyolar o yüzden heryere abuk sabuk mesajlar yağıyor. biraz daha yapıcı olalım. seçkinlik kimsenin tekelinde değil. bakın uygun olduğu ispatlanan herkez girebilir diyolar.
zamanla düzeyde artacaktır. ve herkez seçin olacaktır bence ...

NE OLDUĞUNU DÜŞÜNME, ME OLDUĞUNU BİL!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000