AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

jade797
Üye

Turkey
İleti 193

İletim - 18/06/2003 :  20:46:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler seçkin üye olmak için ne yapalım?Ya da elit tabaka olmak için?...Bazı forumlara girmemizin yasak olacağını da tahmin etmemiştim.Lütfen söyleyin,nasıl elit olalım?NASIL?Yoksa sadece bazı kişilere özel mi bu?Ne yapalım seçkin değilsek konuşma ya da yazma biçimimizi falan mı değiştirelim?Söylerseniz seçkin olmak için elimden gelen herşeyi yapacağım....

"Yaşamak bir kır çiçeği ve ölmek sonsuzluksa eğer söyle şimdi son nefesinde gülmek mi ağlamak mı?!"

metallic_white
Seçkin Üye

Turkey
İleti 420

İletim - 18/06/2003 :  21:30:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Sana katılıyorum jade797.Böyle bir forumda seçkinlik gibi bir kavramın dolaşması saçmalıktan öte birşey değildir.Ya da herkese izah edilmesi gereklidir...
Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 18/06/2003 :  22:33:44  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence yapılan şey gayet mantıklı!
Yoksa sitedeki seçkin kişileri belirtmek için hepsini yönetici mi yapmalıydılar Tabiki de HAYIR! Böyle bi'şey olması asla düşünülemez! Sahiden, samimi olarak seçkin olan kişileri belirtmek için çok güzel bi'yol, bu fikri ortaya koyanları ve fikri aktif hale geçirenleri kutluyorum!
Memoli'nin görüşünede karşı çıkıyorum!:
"TAM BU FORUMA YAKIŞAN BİRŞEY!"

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

nhu
Üye

Turkey
İleti 98

İletim - 18/06/2003 :  22:51:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Seçkin üyelerin özel bir alanı olması kimseyi kasmamalı, ancak isteyen herkes girip okuyabilmeli. Bence balta taşa vurulmuş:(( Seçkin üye olunmasa bile girilip mesajlar okunabilmeli. Önemli olan iletişimdeki seviyeyi yükseltmek değil mi? O halde herkes örnek iletişim şekline ulaşabilmeli...
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 18/06/2003 :  22:51:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar hemen alınmayın vede ters cevap vermeyin ben şahsen bu öneriyi destekleyenlerdenim bakın seçkin üye sizlerde olabileceksiniz fakat zamanla çünki üyeler kısmına bakarsanız 430 sayfa üye var hepsine tek tek bakmak elbetteki zaman alacaktır seçkin üyeler bu forumda belli seviyeye ulaşmış kişiler olacak .lk olarak bir grupu yöneticiler seçti daha sonradan o seçkin üyelerinde önerileriyle yeni seçkin üyeler o gruba katılacak .
bakın burdaki amaç ayrımcılık fln değil sadece daha iyi bir seviyeye ulaşmak bakın bu bölümün benzeri metalmonster adlı sitede kullanıyor bu tamamen forumun seviyesini arttırmaya yönelik bir durum
açıkça belliki forumda bazı kişiler sorun çıkarıyor ve çok seviyesiz tartışmalar yaratıyor bu sorunların çözümünün yapılacağı yer o bölüm olacak
eğer sizde bu kişilere katılmak istiyorsanız
(lafım sizlere değil herkese)düzgün bir şekilde normal forumda yaptığınız muhabbeti yapın içinizden belli bir seviyeye ulaşanlar kendi haberi olmadan bile bu ünvanı alacak (kesinlikle mesaj sayısıyla ilgili bir konu değil)
tekrarlıyorum kimse alınmasın bu durumdan iyi kullanıcılar bu ünvanı elbette alacak elit olanların fazla bişey yapmasına gerek yok ama olmayanlar kendilerini biraz düzeltmeli
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 18/06/2003 :  23:31:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya ama sanki küçük düşürülmüş gibi bir his var

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000