AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110

İletim - 05/09/2003 :  01:49:41  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence bu konu artık forumda tartışma yaratmaktan başka bir işe yaramıyor hemde görülüyorki seçkin üye olan arkadaşlarımız oyun ve genel olarak bilgisayar konusunda deneyimli kişiler ve forumda karsılasılan sorunlara daha net cevaplar verebiliyorlar yani buda demek oluyorki buraya üye olabilecek kişinin deneyiminin yüksek olması gerekiyor böyle kişilerde zaten yönetim tarafından seçkin üye yapılıyor bence seçkin üye olmak isteyen kişinin önce durup kendini tartması gerekiyor zaten yeterli olgunluğa erdikten sonra isminin altında seçkin üye yazması kacınılmaz olur.Bu benim kendi görüşüm.Şahsen kendimde şeçkin üye olmak için yeterli bir bilgim olduğunu sanmıyorum...

Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 05/09/2003 :  08:40:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya da şöyle söyleyelim buraya üye olan kişi üyelerin belirli kesimlere ayrıldığını bilmiyor mu tabii ki biliyor o zaman bunu kaldıramayan kişi ya üye olduysa bir daha giriş yapmaz ya hiç üye olmaz ya da burayı olduğu gibi kabullenir bence slient in de dediği gibi onların bazı şeylerde daha çok bilgileri birikimleri var bence böyle kesimlere ayrılması çok normal

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

tugay
Üye

Turkey
İleti 163

İletim - 06/09/2003 :  01:13:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya arkadaşlar bu forum oyunlarla ilgili bir yer değilmi.bırakın seçkin üyeliği meçkin üyeliği.buraya yardım almak yardım vermek için mi geliyosunuz seçkin üye olmak için mi.ne yani.seçkin üye olunca başbakanmı olunuyo.HAYIR.aynı tas aynı hamam.ama şunuda belirtmeliyim ki şeçkin üyeler bölümüde çok saçma.ben oraya girsem nolur girmesem nolur.ben buraya oyunlarda takıldığım yerlerde birilerinden yardım almak içinmi geliyom.EVET.e bildiğim konulardada nasıl yardım istemesini biliyosan vermesinide biliceksin.e bu kadar.ha seçkin üye olmak için tarzımımı değiştircem.HAYIR.sonuçta ben buraya seçkin üye olmak için gelmiyorum.oyunlar için ve güncel olayları birlikte paylaşmak için geliyorum.

The Eminem Show
Sayfanın En Üstüne Git

zeggy_557
Seçkin Üye

Turkey
İleti 303

İletim - 07/09/2003 :  00:40:45  Bilgileri Göster  zeggy_557'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticiler bu konuyu artık kilitleyin. Çok gereksiz 7 sayfalık bir konuyu kilitlemeniz gerekir. Bu arada tugay'a katılıyorum. Bu siteye takıldığımız yerlerden yardım almak için giriyoruz, Seçkin Üye olmak için değil
Sayfanın En Üstüne Git

arzuco
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 07/09/2003 :  01:29:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu seviye ve seçkin üyelik gündeme geldiğinden beri forumda ağız tadıyla yazabileceğimiz gerekirse karşıt fikirlerin tartışılacağı bir konu gündeme gelemedi. Bende kavga istemiyorum ama körler sağırlar birbirini ağırlar sözü gibi herkesin herşeye de he demesi garip ve yapmacık geliyor. Neyse ben seçkin üyelerin yazıştıkları konu başlıklarını gördükten sonra merakım bitti. Seçkin üyeliğe şiddetle karşı çıkmam meraktanmış . Onlar yine bizim için çalışıyorlarmış kıymet bilememişim
Bi de günlük hayatta basit bi görgü kuralı vardır. Konuştuktan sonra telefonu telefon eden kişi kapatır. Yani üyelerin yöneticelere şu konuyu kapatın bu konu çok uzadı gibi mesajları tuhaf geliyor bana. Açan kişi kapatmasını isteyebilir ama ya diğerleri? Seviyeli ve uzlaşmalı bi muhabbet işte tam istenildiği gibi... Neyse ne zaman kapanacak bu konu çok uzadı

Sevgiyle kalın, oyunsuz kalmayın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000