AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

simcity
Üye

Turkey
İleti 320

İletim - 01/09/2003 :  14:29:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hadi oyunsitesi forum tarihinin en uzun konusu olmak üzere vede ben de buna istemeden yard1m ediyorum
Sayfanın En Üstüne Git

Bora Poyraz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 737

İletim - 01/09/2003 :  14:38:43  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ya bende adımın altında seçkin üye yazmasını isterim tabii ki insanın bi ayrıcalığı olur ama bu büyütülecek bir şey değil sorun haline getirilecek bir şey değil yani bu insan kendi gibi olduktan sonra zaten seçkin üye olur bi günü bi gününe uymuyorsa da zor tabii ki yani kendin gibi olduktan sonra zor değil belki ben seçkin üyelerle ilgili konulara girişim yasak ama bunu kendime hiç sorun etmiyorum bu pireyi deve yapmaktır yani

Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun,
Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun,
Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun.
İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...

Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Sayfanın En Üstüne Git

Mc_SpiDeR
Üye

Turkey
İleti 21

İletim - 02/09/2003 :  15:18:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İnsanlara kişiliklerine göre muamele yapmak en iyisi. Bu konuda yönetici abilerim en iyisini yapmış. Dile kolay bu sitenin 500 sayfa üyesi var bazılarının ayrıcalıkları olmalı. Bir seviye konmalı bence. Herkes böyle düşünmeyebilir fakat gün gelince anlarlar SEÇKİN ÜYE olmanın nasıl bişey olduğunu. Seçkin üye olanların mesajlarında küfür,seviyesizlik,gereksiz konuşma vs. gördünüz mü hiç?
Birtakım insanların ( ki bunlar normal üyeler ) giremeyeceği sohbet odaları olmalı değil mi? Konuşmalarımızda biraz gayret gösterince site yöneticileri gereğini yaparlar sanıyorum. Zaten Seçkin üye olanlar da boştan yere veya torpille bu yere gelmiş değiller.

Onları tebrik edeceğinize 4-5 sayfa suçlu muamelesi yapıyorsunuz arkadaşlarımıza. Yazık! bu yapılmamalı belki gün gelecek aramızdan bazılarının adları seçkin üye listesine eklenecek. O zaman kendilerine hakaret etmiş olacak Seçkin üyeleri eleştirenler. Zaten bu gidişle eleştirenler, boş yere mesaj çekenler bi yere varamz sanıyorum. Gerçi Orası YÖNETİCİLERE kalmış ne diyim yani. Ne isterlerse onu yaparlar. Yeter ki unutmayalım ''Saygı, herşeyin Başında gelir''. MC_SPİDER

[R]eX]_[Bl@cK_iRoN_DeV!l]... SliPkNoT ... Yeeeaahh
Sayfanın En Üstüne Git

inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749

İletim - 04/09/2003 :  11:05:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Mc_SpiDeR arkadaş doğru soluyosun herzaman farklı kısıler vardır bencede sizde seckın uye oldugunuz zaman bu elestrilere maruz kalacaksınız bazı arkadaşlar eleştrinin ne demek oldugunu bilmiyorlar.bizde ne kadar mutevazi olup gereklı yerlerde konusmayı bılırsek neden olmasın bu benım sahsı fıkrım sızı bılmıyorum

Forum Başlangıç- 24/05/2002

"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.."
Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 04/09/2003 :  18:16:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence artık kitlensin bu konu...

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000