AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Seçkin üyeler ha!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 20

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 07/09/2003 :  02:14:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
"Bu konuyu kilitleyin"!!!

Oldu emriniz olur. Bizde beyin yok ya idrak edemiyoruz neyin kilitlenmesi gerektiğini, siz bize yol gösterin...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 07/09/2003 :  15:33:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediklerimiz ricadan öteye gidemez zaten sizin üzerinizde yaptırım otoritemiz olmadıgını bile bile neden emredelimki. İnsanlar yazdıklarımızı işlerine geldiği gibi yorumlayabiliyorlar işde. Bence o anki ruh halleriylede alakalı. Avaris bilmiyorum, belki de bu mesajını atmadan önce başka biriyle tartıştın veya sinirlerin bozuk, sırf şu an ezik olan egonu tatmin için şu üyelere bi fırça atayım psikolojisine de girmiş olabilirsin diye düşünüyorum.

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git

whiteraistlin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 330

İletim - 07/09/2003 :  18:22:38  Bilgileri Göster  whiteraistlin için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Yöneticilere allah sabır versin...
MetFC, bence Avaris haklı. Eğer konu, bizlerin isteğiyle kilitlenirse, forumda "yöneticiler onu bundan daha çok seviyor" gibi tartışmalar çıkar. Kendileri de tartışmanın ortasında kilitlerlerse bu defa "konuşmamıza izin vermiyorsunuz", "haksızlık" gibi söyleyişler boy gösterir. -Bence- en iyisi, tartışma belli bir sona vardığında, herkes diyeceğini dediğinde konuyu kilitlemektir.
Seçkin Üyeler hakkındaki tartışma gerçekten lüzumsuz. Eğer insan başkasının kendisinden daha "iyi" bir yerde olmasını kaldıramıyorsa, ciddi bir sorunu var demektir. "İyi" yi tırnak içine almamın sebebi, yanlış anlaşılmamasını sağlamak. Seçkin Üye olmanın iki avantajlı yanı var, kendilerine ait bir bölümün olması (ki mesaj sayısına bakarak ne kadar kullandıklarını anlayabilirsin) ve isimlerinin altında Üye yerine Seçkin Üye yazması. Bu arkadaşlar konuları kilitleyip açamıyorlar, yazıları değiştiremiyorlar veya bizlerin üyeliğini iptal edemiyorlar. Eğer söylediklerimden alınan varsa kusura bakmayın.
Son olarak, MetFC, Avaris'ten yaşça büyük müsün, küçük müsün, yoksa aynı mısın bilmiyorum ama yazdıklarına dikkat edersen iyi olur, "ezik olan ego" gibi.
Tabi, kişiler bunu ciddiye almayabilir, ama alan olursa ve sana cevap verirse, tahminimce, itiraz etmeye hiç bir hakkın yok.

For there is no pain greater than thine. For there is no gain, but the fury inside.

Yunus Emre Bakiler
Oyunsitesi-Yazar
yebakiler@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Avaris
Yönetici

Turkey
İleti 1976

İletim - 07/09/2003 :  18:52:26  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Söylediğim şey gayet açık, ego ile ilgili birşey de yok. "Aaa bana laf söyledi, dur şuna bir laf sokayım" modundan çıkarsanız anlamamanız için bir sebep göremiyorum.

Anlayamadıysanız ve anlamak konusunda ısrarlıysanız mail atmanızı tercih ederim, burada uzamasına gerek yok...

Deniz Turgut
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

MetFC
Üye

Trinidad and Tobago
İleti 431

İletim - 08/09/2003 :  16:15:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Avaris, ettiğini bulursun diye bir laf var...

When A Man Lies, He Murders Some Part of the World
These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives
All These I Cannot Bear to Witness Any Longer
Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 20 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000