Konuyu o kadar uzatmışınız ki başım döndü. İlk başlarda tamam normal ama sonra saçmalanmış iyice. Hep aynı şeyleri yazıp söylemişsiniz altı sayfa boyunca. Uğraşmayın bu kadar. Gözlerinize yazık.
"Topraktan kopuk olan her müzik ölmeye mahkumdur!"
ya gerçekten altı sayfa uzatılacak bir konu değil bu abartılmış okudum bir kaçını gerçekten çok saçma şeyler var yani eğer insanın kendisi yapmacık değilse sadece göründüğü gibiyse zaten altta seçkin üye yazmasa da olur çünkü onun aslında kim olduğu bilinir bunları tartışmak gereksiz şeyler yani boşa vakit kaybetmektir
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?