Bence de doğru bir uygulama burda kimsenin küçük düşürüldüğünü falan düşünmüyorum niye küçük düşelim ki?Bence bırakalım bunları tadını çıkarın:)... iyi oyunlar
"İ'm worse at what i do best and for this gift i feel blessed"
Bazı üyelerin sırf seçkin üye seçilebilmek için bariz şekilde tavırlarını değiştirdiklerini görebiliyorum. Bu kandırmacadan başka birşey değil. Ben de insanları sınıflandırdığınız düşüncesindeyim. Üyeliğin rütbesiyle, yıldızların rengi ve sayısıyla üye olduğumdan beri ilgilenmedim. Bu konuda biraz başınızın ağrıyacağını düşünüyorum. Açıkçası seçkin üye bölümünü gördüğümden beri forumu takip etmiyordum. Oyun çözümü ararken konuya rastladım. Düşüncelerimi paylaşmak istedim. Gün gelirde yöneticiler seviyemin farkına varıp beni seçkin yapmak isterlerse şimdiden söyleyeyim tek kişi kalsamda ben seçkin üye olmak istemiyorum. Sitenin yeni hali için de geç oldu ama emeği geçen herkese teşekkürler
Yaw arkadaşlar valla çok üzülüyorum böyle tepki veriyorsunuz ya. Sanki ben çok mu istedim seçkin üye olayım diye baktım bi gün nickimin altında bu yazıyor. Hatta stajda olduğumdan dolayı 1 hafta sonra öğrendim. Yani bu seçkin üyeleri yöneticilerin yalakası gibi görmeye çalışmayın lütfen. İnanın ki hiç birini tanımıyorum.
Mathematical Android Trained for Hazardous Assassination/Device Optimized for Repair and Exploration
Bazı üyelerin sırf seçkin üye seçilebilmek için bariz şekilde tavırlarını değiştirdiklerini görebiliyorum.
Amaç bu zaten. Bunda yanlış olan yer neresi anlamadım. Biz juri kurup sizlerin performansını değerlendirmiyoruz. Bu yüzden forumdaki iyi tavrınızın "sahte" mi "gerçek" mi olduğu ile işimiz yok. Siz forumda seviyeli davranın da çıkınca isterseniz arkamdan küfür edin. Amaç forumdaki seviyeyi korumak.
Birşey daha eklemek lazım. Şimdi bunu dedik diye kulağımı bol bol çınlatmalısınız gibi bir anlam çıkarmayın .
Neyse işin özü: bu seçkin üye kavramı forumda belli bir seviye tutturmuş üyeleri onore etmek vasıtasıyla diğer üyelerin de böyle davranmasına teşvik etme amacıyla ortaya kondu. Eğer buna sebep oluyorsa ne mutlu zaten, amacına ulaşmış demektir.