When A Man Lies, He Murders Some Part of the World These are the Pale Deaths Which Men Miscall Their Lives All These I Cannot Bear to Witness Any Longer Cannot the Kingdom of Salvation Take Me Home?
Bonex sanırım beni yanlış anlamıssın. Ben 28 yasındayım ve bankada müdür yrd. olarak çalışıyorum. Bahsettiğin iş hayatını da diğer şeyleri de çok iyi bilirim. Senin başarın için seni ve tüm seçkin üyeleri tebrik ederim. Sizi kıskanmıyorum Bir seçkin ve örnek üye olarak sanırım profildeki yaşın doğrudur. Ve yaşına göre gercekten cok olgun ve muhtesem cümleler kurmuşsun bi daha tebrikler. Ben bu konuyla ilgili düşüncelerimi yazmak istemiştim. Forumun bu kısmı bana açık olduğu için yazmakta zarar görmedim. Senin seçkin üye olarak , mesajımı beğenmemene ne kadar üzüldüm anlatamam. İstersen bi daha hiç yazmayayım :) Umarım başarılarının devamı gelir bir gün yönetici de olursun o zaman gidişini beğenmediğin bütün forum konularını da kitlersin ama üzgünüm ki senin mesajın bu konudaki son mesajın olamamış. Sevgiler ....
yapma şimdi böyle tepki vermeyin vede küçümsemeyin böyle güzel bir uygulamayı kötü bir şeymiş gibi düşünmeyin siz daha yeni üyesiniz forumun eski halini bilmiyorsunuz o bölümün açılmasıyla oluşan değişimi biz eski üyeler farkediyoruz nitekim yönetici arkadaşlardan birinin açtığı konuda bunun göstergesi böyle seviyeli kullnıcıları onure etmek diğerlerinide seviyeli olmaya teşvik etmek güzel bir olay zaten sonuçlarıda alınmaya başlandı siz istesenizde istemesenizde zaten seviyenizi kanıtladığınızda seçkin üye olacaksınız bunun isminizin altında yazan yazıyla ilgisi yok yada seçkin üyeler bölümüne girebilmekle bir kullanıcı sizi öyle görsün o yeter forumun yeni hali biraz düzeldi ama kat etmemiz gereken çok yol var bunun içinde her üyenin yöneticileri desteklemesi gerekiyor sonuçta bu forumun kalitesinin yükselmesinin yöneticilerden çok bize faydası olacak