Sen ne demeye çelışıyosun "kendine bakmadan" falan.Benim bu zamana kadar,hiçbir hareketim rahatsız edici olmadı.Nerede ne diyeceğimi çok iyi bilirm sen hiç şüphelenme.Kavgayı da uzatmazsan sevinirim.Gereksiz gereksiz benide konuşturmamış olursun. Ayrıca sana da bi lafım var bunu iyi düşün "Her insan,diğer insanları değiştirmeyi düşünür ama önce kendini değiştirmeyi düşünmez."Umarım anlayabilirsin.
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
Arkadaşın söylediklerine de bişey demiycek değildim.Çünkü;resmen hakaret ediyor.Benim onu tersleme gibi durumum bile yok orada.Ne demek istediğimi anlamamış anlattım.Ama kötü anlamda üstüne alındı diye bana bişey demesin. Ben sokakta biri bana bunu dese vereceğim tepkiyi verdim.Ve sokakta yapacağımı yapıp bu konuyu kapayıp oda anlayış gösterirse eskisi gibi olup içimde bi kin taşımayacağım.Oda kızıp gurur meselesi yapmazsa ve bu kavga burada biterse sevinirim. Saygılarımla...
"İnsanlar güllerin arasında dikenlerin olduğundan şikayet edeceklerine,dikenlerin arasında güllerin yaratıldığına şükretmelidir."
liza arkadasım kusura bakma ben kavga etmek icin öyle birsey söylemedim sen ne demek istedigini belirtince ben yanlıs anlasılma oldugunu anladım kusura bakma kalbini kırdıysam özür dilerim