|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 19/09/2006 : 08:34:38
|
Duckindark, sana verdim cevap ama neyse. Sen sadece video istiyorsan gene ayni yontem, ancak videoyu animatorun dedigi gibi ekleyebilirsin. Kendin yazmissin avi degil diye. O zaman buraya yazmadan once git bir arastir wmv den nasil avi ye donusturulur diye. Avi olmazsa olmaz. Olurda olmaz. Burada senin istedigin tarzda gm ustasi yok. icinde biraz heves olsun, kendin kurcala bazi seyleri, takildigin yerlerde sor, yardim etmezsem falakaya yatirin beni. Ama yukaridaki tavrinla soru sor, benden cevap bekleme.
mjo, ilk oncesi muhendislikte diye bir insan HTML yi ogrenebilir diye bir sey yok. Muhendisligi kazanabilmek icin Turkceden tut, cografyaya, tariha, kimyaya, biyolojiye ve daha bir cok ivir zivira verdigin cevaba gore puan bicilmiyor mu? Bunun programlama ile alakasi ne? HTML'yi 1 haftada ogrenemeyen birisinin bir kere kafasi programlamaya yatmaz. istisnalar vardir elbet. Ayrica, benim yazdigimi pek iyi okuyamamissin sanirim. Muhendis dedin ya, benden bir tavsiye once yazilanlari iyi okumayi ogren. Yoksa boyle durumlara dusebilirsin. Ben yazimda 1 haftada PHP ogrenebilirsin dedim ona ve ayrica belirttim "ancak oyun yapimi ayri konu".
Ancak benim seviyem icin diyorsan, istedigin zaman $1000 i bu sitenin adminlerinden birisine depozito olarak gonder. Onlardan birisi bana okey verdiginde, bana istedigin ozellikleri (online text tabanli ogame gibi bir oyun unutma bunu.. gidip ogamede olmayan, cok alaksiz birsey isteme) ver. 1 hafta icinde oyun elinde. Hatta sana hosting alicam, birde domain adresi bile alicam! Domain adreside www.1haftadaphpoyunuyapilir.com yada benzeri olacak :)
Olaydan anlamadigin belli zaten. Arayuz dedigin kucuk bir menunun istedigin sayfaya dahil edilmesinden (include denilen kucucuk bir komut) olusur. Grafiklerden bahsediyorsan, ben PHP ile alakasini goremiyorum. (GD ilemi cizeceksin yoksa? :) )
Lutfen bilmedigin konularda olaya girme. Muhendis olman (yada adayi her neyse) olayda bilgi sahibi oldugun anlamina gelmez, en azindan benim icin. Eger hala iddia edeceksen aksini, bana hangi konuda takilacagimi soyler misin? Basit bir session komutunu kullanmakta mi, yoksa basit bir mysql_query komutunda mi? |
 |
|
duckindark
Üye

İleti 42 |
İletim - 19/09/2006 : 18:09:15
|
dream walker bn sadece sena gülüyorum daha önünde yazılanları bile okuyup anlayamıyorsun ya ne diyem bn mi dedim bir hafta mevzuu nu nerde mühendislik demişlim bu kadar da olunmaz ki ya harbiden önce oku sonra yazmaya başla bnce ayrıca dosaya türüm .avi :D:D:D ama önce okuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu da öle yazzz |
TIklama.............. http://s6.gladiatus.net/game/c.php?uid=89563 |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 19/09/2006 : 23:12:09
|
duckindark, önce sen okuduğunu algılamayı öğren, ondan sonra başkalarına laf söyle. Dreamwalker ikinci paragraftan sonrasını sana değil, mjo'ya yazmış. Paragraf başlarındaki isimleri de mi görmüyorsun? Ayrıca üslubuna da dikkat et.
Ek olarak, dosya türünün .wmv olduğunu kendin söylemişsin önceki mesajlarında. Hafızanda da sorun var sanırım. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
mjo
Üye

İleti 85 |
İletim - 20/09/2006 : 16:56:46
|
DreamWalker nickine yakışanı yapmışsın yine... cevabım budur... kodlar içinde kaybolmaaaaaaa....
sen beni yanlış anladın..sana takılmışım ben orada..eger birazcık yazdıklarımı anlamış olsaydın sana takıldıgımı anlardın......büyüklük bende kalsın...ne demişler ALÇAK OL Kİ TOPRAĞIN SULU OLSUN... sana kolay gelsin..bol güneşli günler... Not:Benim bildigim senin anlamadıgındır dostum... |
 |
|
gamer91
Üye

Turkey
İleti 439 |
İletim - 20/09/2006 : 22:00:24
|
kafa bırakmadınız be adamda :) |
.::Knight Online::. Oynaması bedava (tabi girebilirsen)fantasy mmorpg Koxp, dupe, bug gibi sorunları çözemiyoruz malesef işinize gelirse Haftada iki kez kale kuşatmalarında savaşın ama presiz 1.serverlara almıyoruz Karus ve El Morad Arasında Bitmeyen Kufurleşme!! Bugün yeni dengesiz arkadaşlar veya düşmanlar edinin Hemen kayıt ol işkence başlasın
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|