ya nie kimse yardım etmioo heyoo biri baksınnn kimse yoqmu tamm iletiyi düaltiyoruım ama kimse mi yoq günlerdir bekliom alla alla ya burda gm den anlayan yoq mu heç
Dreamwalker, dostum vallahi gözlerim yaşardıııı. bizim muhendislikte bile 1 haftada HTLM yi ögrenemeyen var. ama sen 1 haftada onlie text tabanlı bir oyunu yaptın hizmete sundun..helal olsun... keşke senin gibi arkadaşlar bizimkielre ders verse...
işin şakası bir yana da aslında yazdıkların mantıklı, aklı yerinde biri 1 haftada text tabanlı oyunu rüyasında görür belki ama PHP ve ASP hakkında bilgi sahibi olabilir... çüknü bir text tabanlı oyun bile arayuzlerden oluşmaktadır.bu ara yuzleri birbiri arasında bağlantı saglayacak şekilde düzenli sıraya sokmak bile 1 haftadan fazla sürebilir... kolay gelsin.. (umarım alınmazsın.)
ya halşa soruma cvp alamadım bu sitede çoq ii gm bilenler var denio du onlara sesleniorum gm de nasısı video ekelecezz animatörün ki yaş detaylı bir şekilde birir anlatsın nolurr
mileet nolur o kadar övdüler nerde buranın gm ustalrı çoq önemli oyunda bunu eklemem gerekio kaç gündür bekliomm