|
Yazar |
Konu  |
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 03/10/2006 : 15:27:36
|
mjo, haklisin. Cevabin o kadar guzelki gozlerim yasardi. Bugun onune oturup buraya cevap yazdigin bilgisayarin bir dusten ibaret oldugunu bile onemsemeyerek gidip boyle birsey yazabiliyorsun. Ufak bir cocugun babasi ile vakit gecirme ozlemi uzerine kurdugu bir dus, bugunki bilgisayarin temellerini atmistir. O ruyacinin adida Pascaldir. Nerede ise 500 sene once kurdugu sistem, elektronik sistem arabalara getirilene kadar (sanirim cogu tofas hala o sistemi kullaniyor) kullaniliyordu. Ruyalardan, duslerden korkma. Hayalgucu olmayanlardan kork :)
Aldigin cevap hosuna gitmeyince, "ben sana takilmistim" dercesine bir tavir takinacaksan, hem kendine hem bana bir iyilik yap, bir daha bana takilma :)
Not: Buyukluk ortaliga ilan etmedigin surece sende kalir. Ancak tatmin olacaksan, buyuksun diyeyim. Ancak bir tavsana "Sen aslansin" dendiginde, onun gidip kurtlarin onunde kukremeye calistigi hikayeyi okudun mu? Okumadi isen sorun degil, ben yazacagim kisa bir sure icinde. Sana imzali bir kitap gonderirim. |
 |
|
mjo
Üye

İleti 85 |
İletim - 05/10/2006 : 17:44:44
|
komik çocuk... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 07/10/2006 : 00:56:44
|
mjo, umarım bu tavırlarına en kısa sürede son verirsin. Zira bu şekilde devam edersen, üyeliğin tekrar kilitlenecek. İnsanda biraz yüz olur yahu. Atın beni siteden dedin; atıldıktan sonra tekrar gelip sorun çıkarmaya devam ediyorsun. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
mjo
Üye

İleti 85 |
İletim - 07/10/2006 : 19:34:47
|
ne sorunu yaw...hakaret yok ortada..bişey yok..insanlar tartışa tartışa demişler dimi ama... |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/10/2006 : 01:53:32
|
Yahu ne tartışmasından bahsediyorsun sen hala? Karşındaki kişiye komik çocuk diyince mi tartışma oluyormuş? Buna basbayağı hakaret denir. Ne zaman düzgün davranmaya başlayacaksın diye düşünmüyor değilim. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|