AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2'nin Konusu Tam Olarak Ne?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 6

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 02/07/2006 :  11:59:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet, Tyrael abim orada bir dua okuyup sallıyor kılıcı... O noktada Diablocular ikiye ayrılmış durumda, Tyrael o patlamada öldü mü, ölmedi mi? Bence Tyrael ölmedi kalbimizde eheh :))

Ayrıca Tyrael'in sanırım bir çok yaptığı veya yapamadığı şey için geçerli sebebi var. Misal ruhtaşını Marius'a veriyor zamanı dondurup saydırıyor orda "take the stone and run!". Herhalde o taşı alıp kendi yapamaz bir durumda, tıpkı Gandalf'ın yüzüğü alıp yapamayacağı gibi :)). Act IV'te de cehenneme kendisi inemiyor olması lazım. Ama dediğin gibi koskoca arch-angel adam diriltmek için ne diye para ister, o parayı napacaktır diye düşündürüyor insanı eheh, alt tarafı kılıcıyla dokunacak bir kere :))
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 02/07/2006 :  12:42:51  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Off ben napıcam şimdi ya ne iş açtın başıma CrAzY_IVAN :)) Şimdilik Necromancer ile iyi gittim. Walla oyun hakikaten süper bu kadar zevk vereceğini tahmin etmemiştim. O Kadar meraklandırdınki beni ACT2 deki adamı görmek için sabırsızlanıyorum.:)))

Bir de en merak ettiğim şey oyunun sonunda öldürülen(öğrendiğim kadarıyla) Diablo canavarı. Nasıl bişey çok merak ediyorum. Kim bilir ne kadar devasa bir canavardır. Belki de yanında cüce kalıcam :))

Ya bir de oyunun çözünürlüğünü değiştirebiliyor muyuz? Ekran çok büyük gösteriyor ve dolayısıyla görüş alanım çok dar:((. Oyunu sadece Single Play olarak kurdum bununla bir alakası olabilir mi?

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 02/07/2006 :  17:39:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Single kurmanla alâkası yok. Oyununun en yüksek çözünürlüğü 800x600 ne yazık ki, ayarlardan yapabilirsin...

-Küçük kısayol ipuçları-

TAB: Harita açar, çeşitli seçenekleri var bastıkça en beğendiğini seçebilirsin, kaybolmazsın.

ALT: Basılı tuttuğunda yerdeki tüm itemleri görebilirsin, mouse ile arama işkencesinden kurtulursun.

1, 2, 3, 4 (Numpad değil): Kemerindeki potionları kullanırsın.

W: Karakterine aynı anda iki çeşit silah verebilirsin, karakterinin item ekranında kılıç kalkan yerinin üstünde I, II göreceksin, II'ye girdiğinde ikinci bir, yay ve ok misal, alet verebilirsin, bunları oyun esnasında hemen geçiş yapmak için W'ye basacaksın.

F1, F2, F3, ...: En çok kullandığın büyüler/yeteneklerin üstüne gelip bu tuşlardan herhangi birine basarsan kısayol atamış olursun böylece, uzun uzun seçim ekranına girmek zorunda kalmazsın (sanırım bazı harfleri de verebiliyorsun)

Mouse 1: Soldaki seçili büyü veya saldırıyı kullanır.
Mouse 2: Sağdaki seçili büyü veya saldırıyı kullanır.

-Oyunun son yaması-

Eğer yapmadıysan en son 1.11B yamasını burdan indirip kurman iyi olur, çünkü en son itemler, hata düzeltmeleri, balans ayarlamarı ile oynaman daha sağlıklı.

Lord of Destruction ek pakedi kurulu ise:
http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/pc/LODPatch_111b.exe

Oyunun orijinal diye hatırlıyorum tabii :)
Sayfanın En Üstüne Git

ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640

İletim - 03/07/2006 :  03:10:03  Bilgileri Göster  ceberruh'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  ceberruh için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
CrAzY_IVAN tarafından yazılan:

Single kurmanla alâkası yok. Oyununun en yüksek çözünürlüğü 800x600 ne yazık ki, ayarlardan yapabilirsin...

Lord of Destruction ek pakedi kurulu ise:
http://ftp.blizzard.com/pub/diablo2exp/patches/pc/LODPatch_111b.exe

Oyunun orijinal diye hatırlıyorum tabii :)

Ya ayarlarına baktım ama çözünürlüğü değiştirecek bir ayar yok maalesef :(. Neyse böyle idare edicez artık.

Orjinal orjinal merak etme. Kuzenim saolsun karman çorman dolabını döküp buldu benim için :D :)) Güncelleştirmeleri yüklemezsem ne olur?

BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Sayfanın En Üstüne Git

Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257

İletim - 03/07/2006 :  06:15:48  Bilgileri Göster  Dreamwalker için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Tyrael olmedi yav, olemez ki zaten adam olumsuz. Fani dunyada olduklerinde cennete yada cehenneme geri donuyorlar, sonra tekrar geri gelebiliyorlar bildigim kadari ile... Ancak "izual" icin ne olacak onu bilmiyorum. Zaten olseydi filan Malah Nene aglanir dovunurdu. Oyunu bitirince sana diyor "Tyrael oyle diyorsa dogrudur, dunyanin gelecegi belirsiz suanlik ama kim daha iyi olmayacagini soyleyebilir ki?"

Tasi kendi alamaz onu biliyorum. Zaten direk olarak karisamiyorlar bu tur olaylara. Her seferinde ayni hikaye, seytan elini kolunu sallaya sallaya onunu geleni dograr bicer, melekler ise karisamazlar.
Kendisi inemiyor zaten cehenneme, en son izual denemisti bunu, sonucunu biliyoruz. Bir iron maiden, olay tamam :D Ancak Diablonun tapinaginin girisinde "Hadriel" (ismi yanlis olabilir) bekliyor seni. O nasil gitmis oraya ayri konu. Sanirim Tyrael way point kullanmayi bilmiyor :(
Neden para topladigini ise ACT1 e gittiginde Rogue'lerin tavern de bir konakla anlarsin. Tyrael oraya pek**** ugrar :)

Ceberruh,
Orijinal al derim sana. Odedigin paranin her kurusuna degecek nadir oyunlardan biridir diablo. Ayrica 800x600 cozunurluk sanirim LOD (eklenti paketi) ile geldi. Sanirim ilk oyunda cozunurluk degistiremezsin yani 640x480 dir.
Guncellesmeler oyunun daha rahat calismasini ve grafiksel acidan daha guzellesmesini sagliyor (cozunurluk ve ince ayarlar). ayrica cok daha fazla esyalar goreceksin, yardimcilarin esya giyebilecek.. Ozellikle ACT2 mercenary senin icin cok iyi eger necromancer isen. Sanirim combat mercenary'sinin prayer aurasi var. Yani iskeletlerini, golemleri iyilestiriyor.. ilk baslarda hele baya guclu bir auradir, ileride onu "defensive" mercenary ile degistirebilirsin ki iskeletorlarin defansi guclensin.
Birde "amplify" lanetini dene canavarlar uzerinde. boylece iskeletlerin 2 kat zarar verir, kolayca oldurursun bunlari. Diablo cogunlukla kambur gibi durdugu icin cokda cuce kalmayacan yaninda. Heleki "Revive" buyusune sahipsen bir tane venom lord u yanina al. O diablo kadar uzun boylu :)
Ancak diablo buyuk ihtimalle seni ekmek arasi yapacak :(
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 6 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000