bende act3teki yaratıklara gıcık oluyorum bacak kadar boylarıyla bi hançeri saplıo yarı can bide iki cüce üst üste çıkmış bana ateş püskürtüolar acayip can gidio gıcık oluom yaf
Ben act2 (2. act3 :) 2 saat git laire şunu bul (ki böcek monsterlardan nefret ediom özellikle o elektrik fırlatanlarda bayadır diablo oynamadıım için monsterların adaını unuttum) git bilmemne dungeona staffı bul horadricde birleştir labirent gibi sanctuaryde summonerı ara 8 tane mağaradan doru tal rasha marasını bul git staffı yerleştir kırılsın durieli kes vs vs. anlıyacağınız ben act2 nin questlerinni sevmiyorum.act3 dede fetishler ve fetish shmkanlar çok gıcık.
Act II deki Scarab - SteeL Scarab - Dunk soLdier (hepsı de aynı elektrikli böcüklerin farklı versiyonları) ve Act III teki SouL kiLLer - fLAyer - Fetish ve bunLarın Undead VersiyonLarından nefret ediyorum.. heLE undead VersiyonLarı.. Uzerinde en azından %30-40 Faster hit Recovery Yoksa Acayip can goturuyolar patladıkları zaman.. GeneL oLArak SoyLeyecek oLursak. En Nefret Ettiqim Act KesinLikLe "Act II". En Sevdiğim Ise KesinLikLe Ama KesinLikLe "Act V" heLE ki 3 Barbar La Kapışma Yeri. Dağın Başı :)) ZüppeEerRr.! :D