AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 En nefret ettiğiniz act hangisidir
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

erdoponi
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 25/08/2005 :  18:50:05  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hep act3den nefret etmişimdir
niye sorarsanız ordaki yaratıklara gıcık oluyorum
siz gıcık olduğunuz act yazarsanız sevinirim..
tşk..

DooMSworD
Üye

İleti 24

İletim - 27/08/2005 :  02:09:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende act3teki yaratıklara gıcık oluyorum bacak kadar boylarıyla bi hançeri saplıo yarı can bide iki cüce üst üste çıkmış bana ateş püskürtüolar acayip can gidio gıcık oluom yaf

ARTIK HİÇ BİR ŞEY ESKİSİ GİBİ OLAMAZ
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 01/09/2005 :  18:36:08  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben act2 (2. act3 :) 2 saat git laire şunu bul (ki böcek monsterlardan nefret ediom özellikle o elektrik fırlatanlarda bayadır diablo oynamadıım için monsterların adaını unuttum) git bilmemne dungeona staffı bul horadricde birleştir labirent gibi sanctuaryde summonerı ara 8 tane mağaradan doru tal rasha marasını bul git staffı yerleştir kırılsın durieli kes vs vs. anlıyacağınız ben act2 nin questlerinni sevmiyorum.act3 dede fetishler ve fetish shmkanlar çok gıcık.
Sayfanın En Üstüne Git

rohan
Üye

Turkey
İleti 86

İletim - 04/09/2005 :  18:20:06  Bilgileri Göster  rohan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
o maraların girişlerinde semboller var oynarken :q: basıp sembolü öyle bulabilirsin sonra origin bulup ordan duriede gidebirsin...
Sayfanın En Üstüne Git

d2_necro
Üye

Turkey
İleti 12

İletim - 08/09/2005 :  14:32:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
act3 berbat bi yer!
Sayfanın En Üstüne Git

Bartuc
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 12/09/2005 :  22:54:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Act II deki Scarab - SteeL Scarab - Dunk soLdier (hepsı de aynı elektrikli böcüklerin farklı versiyonları) ve Act III teki SouL kiLLer - fLAyer - Fetish ve bunLarın Undead VersiyonLarından nefret ediyorum.. heLE undead VersiyonLarı.. Uzerinde en azından %30-40 Faster hit Recovery Yoksa Acayip can goturuyolar patladıkları zaman.. GeneL oLArak SoyLeyecek oLursak. En Nefret Ettiqim Act KesinLikLe "Act II". En Sevdiğim Ise KesinLikLe Ama KesinLikLe "Act V" heLE ki 3 Barbar La Kapışma Yeri. Dağın Başı :)) ZüppeEerRr.! :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000