|
Yazar |
Konu  |
Silvioo
Üye

İleti 4 |
İletim - 15/07/2006 : 10:32:35
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
Diablo 1 i oynamadım. Ama anlattığını az çok anladım. Ama o hapishaneye gelen pelerinli adamı anlamadım kusuruma bakkam nolur :) Bir de "Tyrael'ın (çok karizma bir arch-angel görünce tüylerin ürperir" bu dediğin karakteri oyundaki bölümlerde mi görücem? :))
Bu arada bu akşam oyuna başlamıştım Sorceress i seçtim ama daha 1. quest te öldüm baya acemiyim. :)) Şimdi Necromancer ile başlayıp tekrar denicem.
Tyler ve decard cain diablonun kardeslerinden biridir.. |
 |
|
bilalaydac
Üye

Turkey
İleti 57 |
İletim - 16/07/2006 : 12:49:04
|
çok güzel anlatmışsınız arkadaşlar. elinize sağlık... |
 |
|
Dreamwalker
Seçkin Üye

USA
İleti 257 |
İletim - 21/07/2006 : 12:02:12
|
alıntı: Tyler ve decard cain diablonun kardeslerinden biridir..
Tyrael ve Cain, Diablo'nun kardesi degildir.. Belki Tyrael olabilirdi, hani butun melekler kardestir dersen. Ancak Cain insanoglu insandir. |
 |
|
armageddon
Üye

Turkey
İleti 51 |
İletim - 27/07/2006 : 08:24:16
|
diablo 3 ü çok mrk ediyorum vallahi, yani düşman diablo bi kere kesin olur çünkü oyunun adı o zaten, herneyse ama bişiler daha çıkar kesin öle druel bide andariel gibi normal boss yaratıklar falan çıkar onlar orda gelişip adamını yapıyo yani druelin ve andinin cehennemden geldiği falan yok zaten andi ateşten nefret ediyo.Druel de aynı... |
 |
|
omersinan
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 28/07/2006 : 17:44:16
|
Kusura bakmayın daldım, arada bir soru çıkmış oyun çözünürlüğünü değiştiremiyorum diye.
Oyunun çözünürlüğünü değiştirmek için oyun 2D konumuna getir. Zaten 3D grafikleri daha kötü, 2D yap.
2D yaptığında oyunun alt menusu(kemerinin olduğu yer) biraz daha değişicek bence daha güzel sırf bunun için bile değiştirirdim.
Vay be çıktığından beri oynuyorum konusunun bu kadar güzel olacağnı tahmin etmemiştim. Oyun çıktığından beri sırf zevk için oynuyorum, konuyu bilmeden bile çok zevkli. Zaten 2. senemde battle.net'e atladım ondan sonra da konuyu napcan zaten, levellar pvpler ...
Birde ben Diablo 2 CDlerimi kaybettim, yenisini alıcam. 1.si oynayan arkadaşlara soruyorum, Battle.Net hala açık mı? D2 oynanıyor mu? 2.si de Ceberruh sen nerden aldın oyunu? İnternetten sipariş mi? |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|