AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunlar Genel
 Oyun Yapımı
 OYUN YAPMAK İÇİN
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 7

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 03/06/2006 :  21:37:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
oyun mu yapmak istiyorsunuz? oyun yapmak artık çok kolay! bir oyun yapmak en fazla 1 saatinizi alacak garanti ediyorum! Counter Strike, Age of Empires, Myst gibi bulmaca, aksiyon, FPS, RTS, RPG oyunları yapabilirsiniz.
http://www.hemenpaylas.com/download/863656/Game_Maker.rar.html
bu linki tıklayın ve sağdaki "dosyayı indir" butonuna tıklayın.
Game maker seti ücretsizdir! sıkıştırma programıyla(winrar) 5 mb boyutundadır.
içinde game maker isimli oyun yapma programının kurma dosyası vardır. ayrıca türkçe game maker öğreticisi ve tutorialleri de var. Game maker screenshotları da hediye!
haydi daha ne duruyorsunuz?
İndirin

SafaX
Üye

Turkey
İleti 136

İletim - 03/06/2006 :  21:58:53  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi yuh ama hadi game maker kolay, güzel, pratik ama; Age of Empires, Counter Strike... Adamlar boşuna mı uğraşıyo 100 kişiyle oyun yapacam diye :D Adamın biri alsın game maker'ı EA GAMES'le yarışsın.. Hani yanlış anlama şahsen HEDEF: Amerika oyununa hayran kaldım ama oldu olacak game maker'la DOOM3 yapacak deiliz.
Sayfanın En Üstüne Git

sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79

İletim - 03/06/2006 :  22:09:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
yapma etme gözünü seveyim safax yaww. game maker ile doom 3 ün %80 benzerini yapabiliriz (tabii bu 1 saat sürmez )
bu arada game maker setini indirin bende zaten var game maker demeyin.
çünkü setin içindekilere bakınca kaybedecek bişeyiniz olmadıını hatta kazanacağınız bişiler olduğunu göreceksiniz...
Sayfanın En Üstüne Git

RapciCocuk
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 03/06/2006 :  23:24:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
HEDEF :AMERİKA yı o yapmadı ki.Gerçek oyun Men of War araştırın bulun.Adam ingilizce resimli menüyü türkçe yapmış benim oyunum deyip koymuş.
Sayfanın En Üstüne Git

Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 04/06/2006 :  12:06:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
evet bi hedef amerikada aYDeDe nin yazdıklarını okeusan ii olur SaFaX oyunun yapıcısı Game Maker he o Hedef:Amerika yı yaptıysa bende PuSu yu yaptım ...
Sayfanın En Üstüne Git

mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94

İletim - 11/06/2006 :  18:03:49  Bilgileri Göster  mizahcim'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
yaa siz daha game makerdemi kaldınız Ben Adventure Maker v4.2.0 Free Edition Programını Yeni Kullanmaya başladım Hem Game Maker Gibi Diğil 3D yapıyorsun age of u bu yapabilir , counteri bu program yapar internetten indirdim programı ingilizce bi adresti hatırlamıyom
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 7 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000