|
Yazar |
Konu  |
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 03/06/2006 : 21:37:42
|
oyun mu yapmak istiyorsunuz? oyun yapmak artık çok kolay! bir oyun yapmak en fazla 1 saatinizi alacak garanti ediyorum! Counter Strike, Age of Empires, Myst gibi bulmaca, aksiyon, FPS, RTS, RPG oyunları yapabilirsiniz. http://www.hemenpaylas.com/download/863656/Game_Maker.rar.html bu linki tıklayın ve sağdaki "dosyayı indir" butonuna tıklayın. Game maker seti ücretsizdir! sıkıştırma programıyla(winrar) 5 mb boyutundadır. içinde game maker isimli oyun yapma programının kurma dosyası vardır. ayrıca türkçe game maker öğreticisi ve tutorialleri de var. Game maker screenshotları da hediye! haydi daha ne duruyorsunuz? İndirin    |
|
SafaX
Üye

Turkey
İleti 136 |
İletim - 03/06/2006 : 21:58:53
|
abi yuh ama hadi game maker kolay, güzel, pratik ama; Age of Empires, Counter Strike... Adamlar boşuna mı uğraşıyo 100 kişiyle oyun yapacam diye :D Adamın biri alsın game maker'ı EA GAMES'le yarışsın.. Hani yanlış anlama şahsen HEDEF: Amerika oyununa hayran kaldım ama oldu olacak game maker'la DOOM3 yapacak deiliz. |
 |
|
sEcReTs
Üye

Turkey
İleti 79 |
İletim - 03/06/2006 : 22:09:12
|
yapma etme gözünü seveyim safax yaww. game maker ile doom 3 ün %80 benzerini yapabiliriz (tabii bu 1 saat sürmez ) bu arada game maker setini indirin bende zaten var game maker demeyin. çünkü setin içindekilere bakınca kaybedecek bişeyiniz olmadıını hatta kazanacağınız bişiler olduğunu göreceksiniz...  |
 |
|
RapciCocuk
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 03/06/2006 : 23:24:20
|
HEDEF :AMERİKA yı o yapmadı ki.Gerçek oyun Men of War araştırın bulun.Adam ingilizce resimli menüyü türkçe yapmış benim oyunum deyip koymuş. |
 |
|
Handsome_BoY
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/06/2006 : 12:06:06
|
evet bi hedef amerikada aYDeDe nin yazdıklarını okeusan ii olur SaFaX oyunun yapıcısı Game Maker he o Hedef:Amerika yı yaptıysa bende PuSu yu yaptım ... |
 |
|
mizahcim
Üye

Turkey
İleti 94 |
İletim - 11/06/2006 : 18:03:49
|
yaa siz daha game makerdemi kaldınız Ben Adventure Maker v4.2.0 Free Edition Programını Yeni Kullanmaya başladım Hem Game Maker Gibi Diğil 3D yapıyorsun age of u bu yapabilir , counteri bu program yapar internetten indirdim programı ingilizce bi adresti hatırlamıyom |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|