AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

bgrtan
Üye

İleti 11

İletim - 24/06/2006 :  16:09:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
dostum msn adresini werirmisn?ben oyundan kimseyi tanımıom bu arada istersen battle yapabiliriz?!?

pokemoncrater: bgrtan
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 24/06/2006 :  16:59:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bende okadar pokemon varki neyapcamğımı şaşırdım tradeye koyuyom bakan yok isteyene megmeti (doğruyazmadı ama neyse)verebiilirm yada unkown poliwatrt raicu gasty birsürü var daha isteyen varsa yazabilirler lvl 10dan büyükse tabiki çünkü benimkilierin lvl düşük fazla lvl yok ama idare ediyor işte

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

daredevil_kizak
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 24/06/2006 :  17:36:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
walla ben daha çok zor bulunan pokemonları yakalamakla uğrasıyorum zaten çok ii bir takımım var eğer bu pokemonları bulabilecek varsa trade yaparım LUGIA,ENTEI,SUICINE,RAIKOU,LATIAS,LATIOS

Nick :_PowergirL_
Nation : Karus
Lvl : 65
Job :Shaddow Knight
Server :Xigenon
Clan :TheHardGuys (member)
Pokemoncrater:Raindevils
Sayfanın En Üstüne Git

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 25/06/2006 :  08:39:54  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bitki neyi yener venusarı kasçamda???

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 25/06/2006 :  09:54:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
su yun sakdırınılarını iyi karşılıyor brn lvl100 blastoise yle zor yeniyom lvl 64 felan yeniliyom bazen:D

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000