çok komik krondor taksit taksit hatırlamak ha :D gerçekten iyi açıkladın ben konuya geçeyim lvl 100 den sonra kasımadğını biliyorum ama yinede ex veriyor ne işe yarıyo o 100 lvlden sonra atackini mi yükseltiyor?
Bütün pokemonların lvl 100 bile olsa ex gelmeye devam ediyor normalde bir pokemonun lvl 100 olabilmesi için 50k ex toplamıs olması lazım bunun üstüne eklenen ex ler senin top trainers listesine girmene yardımcı olur ama bunun için çok fazla pokemonun olmalı yani bu oyunda en çok ex toplayan üye en üst sıraya yerleşir şu an birinci eğitmenin 33xxxxxx exi var :D
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils
slm millet ben 5 gundur bu oyunu oynuyorum we cok ii pokemonlarım war. takas etmek isteyenler oyundnaa bana ulaşabilir bgrtan nickim. bide sorum olacak bi eleman gordum 43 savaş kazanmış ama 15 tane lvl 100 pokesi war bu oyunun hileleri war galiba. bilen biri beni aydınlatabilirmi?
poliwaht bende var sadece iki tür pokemon yakalamıssın su +flame sadece golduck biraz etkili physic/water pokemonu elinde çok tür pokemon olmalu ates su buz elektrik .. . . . vs vs.
Nick :_PowergirL_ Nation : Karus Lvl : 65 Job :Shaddow Knight Server :Xigenon Clan :TheHardGuys (member) Pokemoncrater:Raindevils