AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 PokemonCrater
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 107

batmanbatu
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 25/06/2006 :  10:10:13  Bilgileri Göster  batmanbatu'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
abilerben avatar yapmayı unutmuşum (forumdaki avatarı) nası yapçam???şimdiden teşekkürler

Bir gün yanına geleceğim bir elimde gül,bir elimde silahla.Ya o gülü alıp benimle olursun,ya da o silahı alıp beni vurursun!!!
Sayfanın En Üstüne Git

spıder_ozii
Üye

Turkey
İleti 1141

İletim - 25/06/2006 :  14:03:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
bura yerideğil ama bendensin üst tarafta ayarlar yazıyor oraya tıkla orda avatar seç bukadar

Yuh bukadar olur ancak bune rahatlılık eskiden bir yazı yazmıştım biri yorum yapmış ismini vermeyim şimdi adam iyice benle dalga geçmiş yetter bukadar.
Sayfanın En Üstüne Git

Pırates
Üye

Turkey
İleti 162

İletim - 25/06/2006 :  14:22:32  Bilgileri Göster  Pırates'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
ewt beyler elimde scizor var (bitki) gym de kimle savaşırsam lvli 100 yaparım hızlı bi şekilde yardım.bu arada itemlerin arasındaki berris ne anlatırmısınız neye yarıo
Sayfanın En Üstüne Git

bgrtan
Üye

İleti 11

İletim - 25/06/2006 :  18:05:17  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
berries cilek kiraz vb yumuşak meywe demek we her alışta 30 hp werio.
bu arada ben tum rozetleri aldım ama gene aynı pokeler cıkıo 15 lvl den yuksek poke cıkmıo yaws :(

pokemoncrater: bgrtan
Sayfanın En Üstüne Git

bgrtan
Üye

İleti 11

İletim - 25/06/2006 :  18:13:11  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
millet biri bana yardım etsin ya tuım rozetleri topladım ama hala mewtwo fln cıkmıo yada yuksek lvlli poke acaba özel birşeymi yapmam gerek?

pokemoncrater: bgrtan
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 107 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000