AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Pokemon & Digimon
 Pokemon blue'yu oynayanlar lütfen yardım...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/08/2005 :  12:02:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar pkm. blue'da bi kenti roket takımı ele geçiriyoya başkanın binasında başkanı tutsak tutuyorlar onu ordan nasıl kurtarabilirim...(Lütfen site vermeyiniz ben sitelere baktım işe yaramaz şeyler söylüyorlar.)

WHITE__ANGEL
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 04/09/2005 :  12:23:38  Bilgileri Göster  WHITE__ANGEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
SEN BİLLY KURTARMAK İÇİN YUKARI DOĞRU ÇIK ORDA Bİ İKİ EĞİTİCİYİ DÖV ONDAN SONRA SAĞA DÖN İLERLE BİNANIN YANINA GİTTİĞİNDE POKEMONLA KONUŞ ONDAN SONRA POKEMON IŞINLANMA KAPISINDAN GİTCEK SEN BİLGİSAYARA GEÇÇEN BİŞİLER YAPCEK ASH BİLL ÇIKCAK ORDAN BEN BU OYUNU 2 KERE BİTİRDİM YARDIM EDEBİLİRİM SANA
Sayfanın En Üstüne Git

Conan742
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 30/09/2005 :  14:39:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
WHITE_ANGEL abi önce teşekkürler...Oyunu bitirdim... Pokemon EMERALD'ı oynadıysan 4. rozet'i aldığımız yerin içi volkan yeri girdiğimde sisli oluyo ve hiç bi şey gözükmüyor...YARIDM EDEBİLİRMİSİN...
Sayfanın En Üstüne Git

WHITE__ANGEL
Üye

Turkey
İleti 13

İletim - 18/02/2006 :  14:24:47  Bilgileri Göster  WHITE__ANGEL'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bana da sölermisin kardeş o crystal nasıl bişey miş msn adresim KING_PING5@hotmail.com we o mağrada flash HM sini kullan sislik kalkar ortadan
Sayfanın En Üstüne Git

Dark_Angel
Üye

İleti 2

İletim - 28/03/2006 :  18:40:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya arkadaşlar bende pokemonda iki şehir kaldı biri ada nasıl geçiceğimi bilmiyorum oyunu bitirenler yardım ederseniz çok sevinirm
Sayfanın En Üstüne Git

mehmet123
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 11/07/2006 :  18:50:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkdaşlar pokemon blue da bi gemili bölüm var gemi kaçtı bide yol var yoluda sonorlax kapatmış lütfen yardımcı olunnnn

scprn
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000