AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2: Lord of Destruction'da En İyi Karakter?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/08/2003 :  12:01:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla hardcore cu biri olarak onu bilirim :)
ama yeterince gelişince gerçekten çok güçlü oluyor bak yine kendi olayımıza geldik istersen amazon yaparsın ondada hiç yaklaşmadan uzaktan tararsın ortalığı istersende barbar yaparsın adamın dibinde kılıçla ikiye bölersin istersende paladin yaparsın(ölmüş palamı hatırladım birden)fanatikle fln gezersin ama fanatiği fln 20 lemeden çok kasarsın
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/08/2003 :  12:06:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu tartışma bitmez )) Herkes sevdiği karakterle oynasın ve bir daha bu tip konular açılmasın...................
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 30/08/2003 :  12:11:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
:) abi tamam haklısın insan farklı açılardan bakıyor ben bir türlü kafamdan multiplayer ı ve hardcore u çıkaramadım sorry..
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 30/08/2003 :  12:59:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diablo 2'de asla en iyi karakter şudur diye bir cevap olamaz. Düşünüyorum da hepsinin kendine göre müthiş yetenekleri ve güçleri bulunmakta. Ve inanın Battle.Net ortamına bir zamanlar bakmış biri olarak dediğim gibi asla çok üstün bir karakter olmadığı için inanılmaz çekişmeli Duel veya grup savaşları oluyor. İzlemesi bile ayrı zevkli. Yani kimse bir anda birini öldüremiyor. Yine de şöyle bir karakter tahlili yapayım...

Amazon derseniz geliştikten sonra yanına düşman yaklaştırmayan bir karater (Bowazon). Özellikle Guided Arrow ve Multiple Shot yetenekleri olayı inanılmaz kılmakta. Siz onu görmeden bir bakarsınız ölmüşsünüz...

Necromancer çok karizmatiktir . Ve en iyi lanetlerine ve de summon (Golem banko) ile bir iki zarar büyüsüne odaklanırsa oda çok güçlü olur. Önde bir iskelet ordusu onları yaran bir golem ve arkadan büyüleriyle gelen Necro... Amplify Damage, Iron Maiden gibi lanetler kullanılırsa Necronun sırtı yere gelmez. Birde tam isim hatırlamıyorum ama Level 30'da alınan Spirit'li bir hasar büyüsü varki ilerki yeteneklerde çok güçlü oluyor.

Barbarian için ne denebilir ki? Ver eline halberd türü birşeyler birde öğret WirlWhind yeteneğini olay bitsin. Tabi immune to pysical ve Iron Maiden gibi bir lanet barbarın korkulu rüyasıdır. Immune to pysical büyülü bir damage yeteneği öğrenerek aşılır ama güçlü bir Iron Maiden yemiş bir barbar olay mahalini direkt terk etmelidir yoksa çabuk ölüm kaçınılmazdır. Bu arada bağırmayan Barbar olur mu? Olmaz... WarCry türü yetenekler kesin kullanılmalı.

Ne kaldı? Paladin... A bakın paladin bence oyundaki gelişmesi&geliştirilmesi ve hatta gelişse bile oynanması en zor karakter. Çünkü bu savaşçı kutsanmış bir kere . Çok fazla Aurası var ve hepsi inanılmaz işe yaramakta. Bunlarda en az 5-6 tanesine odaklanıp birde savaşma yeteneklerine verip (Zeal banko) oynamak gerekir. Ama sürekli Aura arası değişim yapmak gerekir savaşırken. O yüzden tuşlara çok hakim olmak lazımdır. Fakat gerçekten oyunu bilen birisi için Paladin mükemmeldir. Yaşam puanı 2500-3000 hatta daha yüksek olan bir barbara Charge yeteneğiyle vuran bir paladin bir anda değişik Aura kombinasyonları ile onu yere serebilir diyim siz anlayın.

Gelelim Druid... Druid bir kere kesin birşeye dönüşmeli . Ama Ayı formu sadece single için geçerli. Multiplayer'da çok yavaş kalmakta. Sanırım yeni yama ile artık hayvana dönüşmüş iken büyüde yapabiliyor ama büyüleri çok güçsüz. O yüzden summon olayına gidilmeli derim. Hayvancıkları ve ruhları savaşın kaderini değiştirebilir.

Assasin derseniz inanılmaz hızlıdır. Yani bir insan pençelerini bu kadar iyi kullanabilir (Wolverine başka tabi ). Hızlıdır ama tuzakları pek işlemez gibi. Bunun yerine passive ve Shadow Master kullanılabilir.

İşte sonunda benim karakterim SORCERESS! Diablo'yu iyi yetiştirilmiş bir Sorceress saniyede öldürebilir. Özellikle sadece Buz yeteneğine odaklanması gerekir. Ve ilerki seviyelerde inanılmaz güçlenir. Immune to Cold onu pek korkutmaz çünkü Ice Resistant'ı hiçe sayan bir yeteneği vardır... Daha ne diyim ki artık.

Uzuuun lafın kısası bu oyunda asla en iyi karakter olamaz. İyi oyuncu, iyi karakter gelişimi ve karakterini sevme ile olur bu olay.

Dipnot: Yukarıda yazılanların hepsi benim kendi düşüncelerimdir... Lütfen bu sözlerim tartışmaya veya kavgaya dönüştürülmesin... Ayrıca sorunuz olursa da bilebildiğim kadar yanıtlamaya çalışırım.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 31/08/2003 :  01:04:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
son zamanlarda girmiyon galiba battle net e artık moda tek vuruşta öldürmek ki hardcore yapıyorlar (bizde yapmaya çalışıyoruz) bide bir oyun war lich mi ne o hoş oluyor arkadaşlara tavsiyem direkt orjinal alsınlar weblebi.com da 37,500tl e satılıyor ben alacam sizde alın b.net zevkini yaşayın
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000