ben 57. lvl necroyum ama daa nightmarede ölmüyo baal helli hayal bile edemiyom hemde itemler deli sigonun setini giyiyom necro bence öyle ahım şahım deilmis önceleri bencede necroydu yeni baslıcam ama sorc amazon yada barbardan birini seçemedim
Karar senin ama Barbar seçme derim. Çünkü ilerde gerçekten çok zorlanıyor. Bir barbarın melee dövüşten başka seçeneği olmadığına göre ilerki zamanlarda Iron Maiden gibi sağlam büyüler atan Mage'ler ile kapışırken hele birde Nightmare Hell falan ise çok zorlaşıyor. Çünkü vurduğunun bilmem kaç katını kendin yiyorsun. Zaten birde NM ve Hell'de büyücüler, immune to pyscial yaratıklar barbarı çok zorluyor yada ben beceremiyorum Barbar ile oynamayı ama Sorceress ve Amazon gelişmesi zor ama gelişince uzaktan işini bir çırpıda halleden karakterler.
56 k modem ile battle.net'ten oynayabilirmiyim? birde orjinalını almadan battle.net'ten oynayamazmıyım? birde biz ağ bağlantısı kurmuşrtuk.arkadaşlarla midnight club 2 filan oynuyordum.bi ara aklımıza pvp oynamak geldi fakat multiplayer pvp bulamadık?nasıl oynayabiliriz?