AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2'deki En İyi Karakteriniz
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 10

sezar
Üye

Turkey
İleti 229

İletim - 19/06/2003 :  10:06:35  Bilgileri Göster  sezar için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
benimki

Barbarian
Level:89
Normal bitti
Nightmare bitti
Hell bitti

ve ayrıcada her karakterle her zorlukta bitirdim eğer oynamak isteyen varsa hemen görüşelim

Ben herkesin içinde tekim
tek olduğum sürece zafer benim çünkü ben beşiktaşlıyım

mcsaygili
Üye

İleti 162

İletim - 20/06/2003 :  02:16:12  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende barbar kullanıyorum genelde her karekterle oyunu bitirdim.. Barbar 87 de bende var ama internetten oynamak hakkında bazı sorunların var.. Sistemimde bulunan fireballları kapatamıyorum.. Ondan dolayı internetten oyun oynayamıyorum.. Oynamak isterdim.. Bu arada unutmadan ben su anda helldeyim.. Baal kesilmekten bıkmıyor..
Sayfanın En Üstüne Git

sezar
Üye

Turkey
İleti 229

İletim - 20/06/2003 :  20:45:55  Bilgileri Göster  sezar için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Güzel Peki sen Diablo Mephisto ve Baal'ın kardeş olduğunu ve diablonun hikayesini bilionmu

Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 21/06/2003 :  00:30:47  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ilk başta tebrik ederim sezar, madalyanı bi ara takıcaz
ikincisi de konuyu çok güzel bağlamışsın, mcsaygili firewall sorunum var demiş, sen de "bu üçü var ya kardeş" diye konuyu bağlamışsın, herhalde aranızda bi şekilde anlaşıyosunuz böyle

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git

sezar
Üye

Turkey
İleti 229

İletim - 21/06/2003 :  08:58:14  Bilgileri Göster  sezar için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
ben o cevabı adamın son sözüne göre ekledim

Sayfanın En Üstüne Git

falamir
Yönetici

Turkey
İleti 698

İletim - 21/06/2003 :  23:52:03  Bilgileri Göster  falamir için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
orası malum, zaten o son cümle olmasa hepten havada kalacak! ama yine de bi alaka yok, konu başlığından ve içerikten alakaya yönelme vardı, topladım

Soner Arslan
oyunsitesi.gen.tr
Yazar
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 10 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000