AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 Diablo 2: Lord of Destruction'da En İyi Karakter?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

firestar
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 28/08/2003 :  09:22:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
druid'in neresi iyi?24.levelden sonra adam level atlamıyo.ben act 4'ün ilk 2 görevini bitirmeme rağmen hala aynı leveldeyim.Üstelik act 4'ün canavarlarıyla uğraştığım kadar Mephisto(act 3'ün sonunda)'da bile zorlanmadım.oyundaki en kötü karakter druid.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 28/08/2003 :  13:36:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
en iyi karakter en iyi yönettiğindir abi skill hatası yapma ve gör itemleride iyi koy
şöle açıklıyım ben çok amozon biliyorum yapıcağınız en iyi barbarı tek okla götürür ama öte yandan çok barbar biliyorum bir saat oklasanız bir şey olmaz
ben singledan bahsetmiyorum multiplayer hardcoreda hepsinin kenine göre özeellikleri var hepsi aslında kendilerine bir avantaj sağlıyor anlatmak istediğim o inanırmısınız iyi bir assaing lvlv 99 barbarı kesebilir yada herhangi bir karakter diğerini oyunun güzeellği burada
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 28/08/2003 :  18:22:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
ceyhunalyesil tarafından yazılan:

en iyi karakter en iyi yönettiğindir abi skill hatası yapma ve gör itemleride iyi koy
şöle açıklıyım ben çok amozon biliyorum yapıcağınız en iyi barbarı tek okla götürür ama öte yandan çok barbar biliyorum bir saat oklasanız bir şey olmaz
ben singledan bahsetmiyorum multiplayer hardcoreda hepsinin kenine göre özeellikleri var hepsi aslında kendilerine bir avantaj sağlıyor anlatmak istediğim o inanırmısınız iyi bir assaing lvlv 99 barbarı kesebilir yada herhangi bir karakter diğerini oyunun güzeellği burada

Sen olayın multi yönüne bakıyorsun bense single oyuna, single modda lvl 60 olduktan sonra kim iyi kim kötü anlaşılıyor. İstediğin kadar skill'leri iyi dağıtmış yada kaliteli item'lar bulmuş ol yinede karakterlerin zayıf yanları kendini hemen gösteriyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 28/08/2003 :  19:03:30  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
o öyle single da necro fln zordur ama multide çok önemli bir karakterdir aynı şekilde paladinde öyle multi playerda frup pvp de vaz geçilmezdir
ama singleda dersen iyi bir barbar durdurulmaz
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 30/08/2003 :  11:49:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bende Barbarian 5. sırada )) İlk iki zorluk seviyesi için Barbarian durdurulmaz olabilir ama Hell'de arkadaş baya bir ezilir. Hele birde kazara bir kere ölüp experiance kaybettinmi yanmışsın....
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000