druid'in neresi iyi?24.levelden sonra adam level atlamıyo.ben act 4'ün ilk 2 görevini bitirmeme rağmen hala aynı leveldeyim.Üstelik act 4'ün canavarlarıyla uğraştığım kadar Mephisto(act 3'ün sonunda)'da bile zorlanmadım.oyundaki en kötü karakter druid.
en iyi karakter en iyi yönettiğindir abi skill hatası yapma ve gör itemleride iyi koy şöle açıklıyım ben çok amozon biliyorum yapıcağınız en iyi barbarı tek okla götürür ama öte yandan çok barbar biliyorum bir saat oklasanız bir şey olmaz ben singledan bahsetmiyorum multiplayer hardcoreda hepsinin kenine göre özeellikleri var hepsi aslında kendilerine bir avantaj sağlıyor anlatmak istediğim o inanırmısınız iyi bir assaing lvlv 99 barbarı kesebilir yada herhangi bir karakter diğerini oyunun güzeellği burada
en iyi karakter en iyi yönettiğindir abi skill hatası yapma ve gör itemleride iyi koy şöle açıklıyım ben çok amozon biliyorum yapıcağınız en iyi barbarı tek okla götürür ama öte yandan çok barbar biliyorum bir saat oklasanız bir şey olmaz ben singledan bahsetmiyorum multiplayer hardcoreda hepsinin kenine göre özeellikleri var hepsi aslında kendilerine bir avantaj sağlıyor anlatmak istediğim o inanırmısınız iyi bir assaing lvlv 99 barbarı kesebilir yada herhangi bir karakter diğerini oyunun güzeellği burada
Sen olayın multi yönüne bakıyorsun bense single oyuna, single modda lvl 60 olduktan sonra kim iyi kim kötü anlaşılıyor. İstediğin kadar skill'leri iyi dağıtmış yada kaliteli item'lar bulmuş ol yinede karakterlerin zayıf yanları kendini hemen gösteriyor.
o öyle single da necro fln zordur ama multide çok önemli bir karakterdir aynı şekilde paladinde öyle multi playerda frup pvp de vaz geçilmezdir ama singleda dersen iyi bir barbar durdurulmaz
Bende Barbarian 5. sırada )) İlk iki zorluk seviyesi için Barbarian durdurulmaz olabilir ama Hell'de arkadaş baya bir ezilir. Hele birde kazara bir kere ölüp experiance kaybettinmi yanmışsın....