arkadaşlar gerçekten güzel olmuş eelerinize sağlık.olayların çabuk geçmesi aslında o kadarda kötü değil.hem yazıya akıcılık kazandırıyor hem de okuduktan sonra filmini izlemiş gibi bir izlenim bırakıyor insanda.yani bende öyle oldu.gayet sürükleyici olmuş ve heyecanlı.sonraki bölümleri okumak için sabırsızlanmaktan kendimi alamıyorum doğrusu :) benim merak ettiğim bu efsaneyi ne kadar sürdürmeyi düşünüyorsunuz? bana kalırsa hiç bitmesin :)
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."
Aslına bakarsan bu hikaye Yüzüklerin Efendisi'nin sonuncusu olacak. Fakat daha sonra başka bir belki kendimizin yarattığı belki de yine bir fantastik kurgu kitabının devamını yazarız şu an için birşey diyemem. Bu hikayenin uzunluğuysa yaklaşık 80 bölüm olacak. Tabi ki bu bizim aklımızdaki sayı yazarken ne olur bilemem. 90da olabilir, 50 de 60 da. Ama bu son olacak. Hatta kendi aramızda bu işi o kadar büyüttük ki arkadaşım ve ben, arkadaşlarımıza bir matbaacıyla anlaşıp kendimiz bu hikayeyi ölümsüzleştirmek için bastıracağız. Hatta ön ve arka kapaklar bile hemen hemen hazır :)
Hocam cidden güzel bir yazı...Amatör işine benzemiyor aslında...Valla 80 bölümse bize iyi bir eğlence çıktı diyebilirim...Devam devam gayet güzel gidiyor...