|
Yazar |
Konu  |
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 01/01/2006 : 01:13:58
|
valla açıkçası baktığımızda biz de amatör işine benzetemiyozz.. :p alla alla nası böyle oluyo falan diozz ama dewami cok guzel yine bi solukta okucaksiniz... bu arada 5. bölüm bi aksilik çıkmazsa pazar saat 8 gibi gelio..... |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 01/01/2006 : 18:43:45
|
Valla hocam çok iyi gidiyorsunuz ;) Bu arada unutmayın, Sam Orta Dünya'da ölmüyor, Batı kıtasına gidiyor o da, yani aman Sam'i zor durumda bırakmayın, o efendisine kavuşacak =D
Hadi devamını bekliyoruz :) |
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 01/01/2006 : 20:14:13
|
BÖLÜM 5 (Dağın Derinliklerindeki Kralın Yurdu)
Kartal efendisi yükünü Moria kapılarına bıraktıktan sonra halkının yanına dönüşe koyuldu. İlk önce dağın omurgası sandığı yere tekrar döndüğünde nurdan yapılmış gibi parlayan Moria kapılarına bakarken buldu Ereth kendini. Golin Elfçede bir şeyler mırıldandı ve kapı gürültüyle açıldı. İçeri koşarken Ereth’ in gördüğü gürleyen ateşler, biralar ve helva gibi ğişmiş etlerdi. Nasıl da yorgundu? 1 saatlik dinlence aciz vücuduna nasıl da iyi gelirdi? Ama sırtında Eomer ve yanında Golin’ le şifa salonlarına doğru koştu Aragorn oğlu Ereth. Meraklı bakışlar arasında incecik bir köprüden geçtikten sonra karşılarına madenin tepeye kadar oyulmuş havalandırmaları çıktı. Onları da arkalarına alınca Golin onu sola yöneltti. Çok ince bir koridorun sonunda ufak bir kapı vardı. Ve kapının diğer tarafından su sesi geliyordu. Golin kapiyi iterek açtı ve içeri daldılar. Ereth, omuzlarındaki yükün bir anda hafiflediğini hissetti. 4 garip görünümlü cüce, Eomer’i Ereth’ in sırtından almıştı ve tez onları kapı dışarı ettiler. Hayret içerisindeki Ereth; -“Ne oluyor? Ne yapacaklar ona?” -“Sakin olun beyim, o en iyi şekilde şifasına kavuşacaktır.” -“Böyle olsa iyi olur!” Ereth’ in kaşları çatılmıştı. Golin daha yumusak bir ifadeyle; -“Öyle olacak beyim öyle.. Hiç meraklanmayın. Şimdi, size Moria’ nin yeni düzenini mi göstereyim yoksa dinlenmek mi istersiniz?” Ereth’ in kaşları yorgunluğunu hatırlayarak büzüştü; -“Dinlenmek daha iyi olacak sanırım.” -“Tahmin ettim.” Dedi ufak bir tebessümle Ereth’ in kaşlarına bakarak. Islığa benzer bir ses çıkardı ve koridorun sonunda iki cüce belirdi; “Durain, Theron; siz misafirimize istirahat edeceği odasını gösterin. Un do evrinya ono varda* Aragorn oğlu Ereth. -“Minnettarım” Sözcükleri ancak çıkabildi Ereth’ in ağzından. Az önceki sinirli ve endişeli insandan eser yoktu. Şimdi daha çok yorgunluktan çökmüş yaşlı bir adam gibiydi. Durain ve Theron önde Ereth arkada yine geldikleri ince köprüden geçtiler. Bu kez yolun sağa kıvrılan tarafını seçtiler ve ufak bir oda Ereth’ in önünde meşalelerle aydınlatıldı. Theron; -“Ereth beyim burası sizin istirahat mekanınızdır. İhtiyaciniz olabilecek her şey burada var. Fakat yine de bir şeyler isterseniz büyük salonumuz-parmağıyla soldaki koridoru göstererek-orada.” -“Müteşekkirim cüce dostlarım lakin bir şeye ihtiyacım olacağını sanmam. Konuk severliğinizin bu kadar iyi olduğunu bilmek -tam donanımlı odayı göstererek- beni çok mutlu etti.” -“Konuğumuz olmanızda bizi sevindirdi beyim.” Ve yavaş ama kararlı adımlarla odasına çekildi Kral Elessar’ ın varisi.
* Un do evrinya ono varda: Kadim elf atasözü-- “Tüm yıldızlar seni korusun”
|
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 01/01/2006 : 20:17:54
|
kavuscak bizcede ama dur bakalm ne olcak biz bile bilmioz hergün farklı bi olay şekilleniyo :D
|
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 01/01/2006 : 20:25:09
|
alıntı: HASSOOO tarafından yazılan:
Valla hocam çok iyi gidiyorsunuz ;) Bu arada unutmayın, Sam Orta Dünya'da ölmüyor, Batı kıtasına gidiyor o da, yani aman Sam'i zor durumda bırakmayın, o efendisine kavuşacak =D
Hadi devamını bekliyoruz :)
Hassooo hocam valla Sam'i bizde çok seviyoruz. Kardeşlikten adam akıllı bir o kaldı. O bizim hikayedeki gözümüz :). Ama onun için tasarladığımız şu an için iki son var. İlerde hangisi gelir, ihtiyara ne oldur, birşey diyemem. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|