Geçen gün internet gidikti.İnterneti çevrimdışına alıp forumda yazılanları tek tek okudum.Gerçekten ''Zindandaki Kral'' çok güzel olmuş(konuyu en son okuyan ben oldum herhaldeaRagoRn ben size bi bi kaç milyar dolarlık çek kesiyim, değil kitap, filmini bile çıkarırız:))
Ne bir yıldız süsler bu ülkeyi bir şairin gizemli parıltısyla, ne de güneş yaşam dolu ılık ışınlarını gönderir buralara.Burası Karanlıkaltı'dır.
Kapkaranlık koridorlar döne dolaşa ilerler bu kasvetli diyarda ve irili ufaklı mağaraları birbirine bağlar.Uyuyan bir ejderin dişleri kadar keskin taş yığınlareı kimi zaman sessiz bir tehditle bekler, bazen de davetdiz misafirlerin yolunu kesmek ister gibi yükselir.Burası;Karanlıkaltı'dır-----------Drow
eheueheuehueh:D bu arada yazarlara benden bir teklif..dün kurduğum harry potter fan siteye sizin bu hikayeyide koyabilirim isterseniz..tabi telif gibi izninizi almam lazım copy paste terbiyesizliği yapmayalım..ilgilenirseniz ana pm atın..forumda reklam olarak geçiyo site ismini yazamıyom:(
Geçen gün internet gidikti.İnterneti çevrimdışına alıp forumda yazılanları tek tek okudum.Gerçekten ''Zindandaki Kral'' çok güzel olmuş(konuyu en son okuyan ben oldum herhaldeaRagoRn ben size bi bi kaç milyar dolarlık çek kesiyim, değil kitap, filmini bile çıkarırız:))
Vay be, OS'ye bankerler de uğrarmış. Gözyaşlarıma hakim olamıyorum :P bu arada bani Türkçe öğretmeninle tanıştırırmısın; ona bir çift lafım olacak da..
ehuehuheuh..!!! yaw aga durun bi dakka ne filmi ne kitabı?? daha hikaye bitmedi bea :P aslında siz filmi çekmeye karar vermişsiniz zaten bize laf düşmez :D:D... bu arada emmafan biz sadece buraya vermeye karrlaştırdık ancak bu sitenin linkini yayınlarsan olabilir öyle bişey...