|
Yazar |
Konu  |
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 08/01/2006 : 21:51:46
|
onu bırak, ilk elf orc falan bu tipleri çıkaran adamda telif hakkı almaktan b.. gibi para olmustur yarın 1 bölüm daha yayınlıyoruz ve tatil sonuna kadar görüşürüz diyorum (bayram tatili...) |
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 09/01/2006 : 10:39:39
|
alıntı: aRaqoRn tarafından yazılan:
Onuncuköy, Tolkien hak falan isteyemez zaten :) öldü o :) ama varisleri verir mi o meçhul?? Hiç olmadı, baktık izin yok alırız hikayeyi baştan kahramanların ismini değiştirip ali,veli,polat,memati gibi isimler koyarız, mekanları değiştiririz, apayrı bir hikaye yazmış olursunuz böylece hatta ben ismini bile koydum: -Zindandaki Kral-:''Bir mafia hikayesi'' Ehuehuehe yaratıcılığın gözünü seveyim ben be... :)
Ben olaya biraz geç dahil oldum ama okumaktan kendimi alamıyorum ve bu fikri tam yazacakken aRaqoRn'un yazdığını gördüm kesinlikle bu şekilde çıkaralım. Bir de bakıyormuşuz Türkiye'de bestseller,Dünya'da LOTR'la yarışıp 1.'liği kapıyor fln:) fazla uçtum LOTR şu anda o listede değil(dir heralde:) |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 09/01/2006 : 13:52:21
|
ben daha mütevazi kalırsa uzun ömürlü olur die düşünüyorum...siz bu telifle falan uuraşmayın..bastırın bir yerden biz parayla alacaz;) |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
DarthSelo
Üye

İleti 189 |
İletim - 09/01/2006 : 18:10:13
|
BÖLÜM-11 (DİRENİŞ) İki ordu tüm kuvvetleriyle birbirinin üzerinde hakimiyet kurmaya çalışıyordu. Faramir; önünde durmaya çalışan Rhun askerlerinin başlarını gövdelerinden ayırarak yaşlı vücudunu oradan oraya savuruyordu. Kılıcı, şafağın alacasına şimşek gibi düşüyordu. Gondor kuleleri durdurak bilmeden bütün harp boyunca alevlendirilmiş oklarını, düşmanın sağlam saflarına saplıyordu. Şafak tam sökmek üzereyken doğunun büyük savaşına güçlü bir haykırış konuk oldu. Tüm savaş durmuştu. Askerler, başlarını göğe çevirdiler. Şafak vakti, insan dünyasında hiç bu kadar karanlık olmamıştı. Etraf karardıkça karardı. Doğunun güçlü ordularında savaşacak derman ve umut kalmamıştı artık. Hepsi bu karanlığa neyin neden olduğunu merak ederek savaştıkları düşmanın uyumadığını gösteren işarete donuk donuk bakıyorlardı. Gökyüzünü kara bulutlar kaplamış ve bu bulutların arasından bir kızıllık savaş meydanına yaklaşmaktaydı. Bunu gören Rhun askerleri çığlık çığlığa zafer nidalarıyla Balrog’ un yeryüzüne inişini karşıladı. Balrog; yaklaştığı her betonun karanlığını alevli bedeniyle çözüyor, ışıl ışıl yapıyordu ve Faramir’ in çeyrek fersah yakınına indi. Savaş kaldığı yerden tüm hızıyla devam ediyordu. Faramir; askerlerinin korkuya kapıldığını görünce saldırıyı olağan bedenince hızlandırdı ve bağırdı; -“Doğunun askerleri, korkuya yenik düşmeyin, sevdikleriniz için dayanın, savaşıııınn!!!!”
Balrog’un alevli bedeniyle savaşan doğu cephesi askerleri, daha kılıçlarını kaldıramadan birer birer ölüyorlardı. Faramir, bu duruma daha fazla sessiz kalamazdı. Kulenin yamacında askerlerin arka saflarında kılıcını kınına yerleştirdi ve elflerin Minas Tirith’e sın ziyaretlerinde ona verdikleri oku dikkatlice arkasından çıkarttı. Kısacık bir göz gezdirmenin ardından, okunu yayına gerdi. Gondor’lu doğu cephesi komutanı tüm gücüyle haykırdr; -“GONDOR İÇİİİİN…!!!!” Ok yıldırım misali, insan oğlunun karanlık şafağında hedefini bularak Balrog’un kafasını delip geçti. Acılar içinde böğürürken, ona kimin saldırdığını gören Balrog, Faramir’e doğru havalandı. Faramir, çaresizce elinde kalan son iki oktan birini henüz havadayken Baolrog’un sol omzuna diğerini de tam kollarının arasındaki boynuna sapladı. Bu arada iki ordunun güçlü savaşçıları savaşmayı bırakmış, bu ikiliyi izliyorlardı. Doğunun askerleri her okta zafer nidaları atıyorlardı. Balrog, havada 3 ölümcül ok tarafından vurulmuştu. Kanatları ve ateş saçan bedeni durmuştu adeta. Tüm hızıyla havada daireler çizerken harap olmuş Gondor kulesine çarptı. Bu çarpışmaya dayanamayan kule, batıya doğru sessiz ve yavaş bir düşüşe başladı. Böylece hayatını Gondor ve Doğunun hizmetine adamış Denethor oğlu Faramir, Osgiliath harabelerinde şehit edilmiş oldu...
|
--------- Alea Iacta Est |
 |
|
onuncuköy
Üye

Turkey
İleti 86 |
İletim - 09/01/2006 : 22:30:32
|
ya tamamen dalgınlıkla yazılmış bişey.tolkein öldüğü aklımdan gitmiş:)Forumu zor takip ediyorum zaten,bi iki mesaj yazabiliyorum onlarda da saçmalamışım.Hikaye iyi gidiyor arkadaşlar tekrar tekrar tebrik ediyorum. |
... yine ağlar geriyor gümüş örümcekler, yine örümcekler için insanlar ölecekler ... Attilâ İLHAN |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|