AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Kitap & Dergi
 Zindandaki Kral (LOTR'un Devamı Niteliğinde)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 52

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 10/01/2006 :  17:54:35  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Geri döndüm. Gerçi bir on dakkalığına ama olsun. Arada internet cafelere gittiğim zaman sizinle olacağım arkadaşlar.

Ohooo iyiki gittik ha siz kitabı kendi adınıza çıkartmış, filmini bile çevirmişiniz. :)
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 10/01/2006 :  19:47:51  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eee.. telifisz kitabı ortalık yere böyle atarsanız.. Herkes sizin kadar yetenekli olamıyor be Baran,Selo, beleş hikaye bulduk değerlendiriyoruz :) .

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 10/01/2006 :  20:10:55  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
usta siz bilirsiniz..benimki sadece teklifti..buradan takibe dewam;)...ben sadece arsivgibi burada çıktıktan sonra yayınlamak için izin istiyorum aslında..

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 11/01/2006 :  14:33:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
arkadaşlar ben yazıyı kaydettim ama sadece okumak için devam ederseniz hem türklerden ve oyunsitesinden müthiş bir eser çıkar hem de bizde bir hatıra olur

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

EmmaFan
Üye

İleti 394

İletim - 11/01/2006 :  21:51:43  Bilgileri Göster  EmmaFan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
efet..ben kaydetmedim haalaaa izin bekliyom öle:D

Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 52 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000