AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 CEZA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/12/2005 :  18:47:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:

...Kısaca yorum yapanların rap parçalarını oturup da adam gibi dinlediğini sanmıyorum.Çünkü herkes ifadelerinde diyor ki "ben rap hayatta dinlemem!""silah zoruyla bile dinletemezsiniz!".Demek ki dinlememişler,anlamamışlar ya da anlamak istememişler...

Ben de rap dinledim (en azından 2-3 parçanın yarısına kadar dayanmaya çalıştım) ve gördüğüm kadarıyla, sözlerin ağızda gevelenmesi ve garip müziklere sahip olması dışında herhangi bir özelliği yok. Adamlar felsefe mi yapıyorlar ki anlamaya çalışalım. Gözünüzde fazla büyütüyorsunuz olayı.

Müzisyenlerin hepsi özel hayatlarında terbiyesizdir sözün için de yuh demek istiyorum izninle. Sanırım rap hayatına fazla kaptırmışsın kendini; onların herkese hakaretler etmelerinden fazla etkilenmişsin. Ayrıca müzisyenlerin özel hayatlarındaki davranışlarıyla, Ceza'nın konserlerinde ettiği küfürleri, yaptığı terbiyesiz hareketleri nasıl aynı kefeye koyabilirsin? Bütün müzik türlerini "analiz ettiğini" iddia ediyorsun; ama buradaki bariz farkı bile "analiz edememen" tüm iddialarını sorgulatıyor insana.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 16/12/2005 :  19:02:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Müzikleri inceledim demiştim zaten insan davranışlarını değil ama Ceza en azından gerçekte sinirlendiğinde nasılsa konserde de aynı.Kamera karşısında döneklik yapmıyor izlediğim kadarıyla.

Hepsi terbiyesizdir demedim ayrıca,cümleyi dikkatli okumanı tavsiye ederim(hepsi dememe ramak kalmış,ufacık bir fark var sadece).Terbiyeli olanlar belki vardır ama çoğunluğun ne mal olduğu belli değil mi?Tabi onlara müzisyen denebiliyorsa...
Sayfanın En Üstüne Git

RealBetmen
Üye

İleti 136

İletim - 16/12/2005 :  21:36:50  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
herkes istediğini yapmakta ve de düşünmekte özgürdür...kimsenin yaptığı iş kimseyi ilgilendirmez...

Tabi bilip bilmeden konuşmamakta lazım...

MiK Family

Sayfanın En Üstüne Git

|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269

İletim - 16/12/2005 :  23:08:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Diğer bütün müzisyenler, bütün müzisyenler anlamına geliyor; bütün müzisyenler demek de, hepsi anlamına geliyor. Ramak kalmışlığı kalmamış yani. Ki terbiyeli olanlar "belki" vardır demekle de düşüncemi pekiştirmiş oldun. Ayrıca biz burada zaten Ceza'nın ve onun gibilerin davranışlarını eleştiriyoruz. Özel hayatında da aynı şekilde davranıyor diye "Koçum benim be, delikanlı adammış!" dememizi beklemiyorsundur umarım. Ahlaksızlığı savunma bana.

Biz de insan davranışlarını incelediğini iddia etmedik zaten. Mesajımı daha dikkatli okumanı tavsiye ederim.

Alper & Soner ERGÜL
Editör
asergul@oyunsitesi.com
Sayfanın En Üstüne Git

kara_inka
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 16/12/2005 :  23:34:09  Bilgileri Göster  kara_inka'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
slm ben yeni geldim.. alper ve soner ikizleri saolsun.. şimdi ven metal ve har rock fln dilniyorum.. gelelim rap e..
rap müzik sanatını mahveden bi bölge bence.. çünkü emek yok.. insanalr söyledikleri laf sokuyomuş gibi gözüken ama saçmalık olan bi kaç sözü birleştirip hızlı söliip sonra bilgisayarda düzenledikten sonra arkdasına belli ritmler atıp rap müzik diye önümüze koyuoyrar.. bu kadr emeksiz yapılan bir türe ben müzik demem!!bu kadr... emeksiz olan hiç bir ses müzik değildir!!!!

bedenimdeki bütün yarıkları ben açtım.. ruhumun acısını dindirmek için..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.08 Snitz Forums 2000