AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Müzik
 CEZA
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 9

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 16/12/2005 :  09:01:55  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
[quote]Falanca tarafından yazılan:

Rap yapmanın ne olduğunu bilmiyosan artık bu saatten sonra ben anlatacak değilim.
-- Sen anlat da biz öğrenelim çok bilen kardeşim. Ben bu yaşıma kadar öğrenemedim.

Üstelik açtığımız konularla verdiğimiz cevaplarıda sana sormayacaz burası SERBEST BÖLÜM sürekli ciddi konular konuşmak şart değil.
-- Bana sorma zaten. Yeter ki dinlediğin adamlarında tarzında cevaplar verme yeter.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

Falanca
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 16/12/2005 :  13:01:25  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ozzzy profiline baktım yaş 31 yazıyor saygısızlık ettiysem özür dilerim.
Sayfanın En Üstüne Git

DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037

İletim - 16/12/2005 :  13:17:57  Bilgileri Göster  DharkjuNs'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Krondor v Ozzzy'nin yorumlarına katılıyorum ayrıyeten rock müzikle rap karşılaştırmasını oldukça saçma buluyorum(Nedense bu tür konular sonunda hep Rap-Rock tartışmasına dönüyor, son derece gıcık oluyorum) .

Yunus YILMAZ (19/07/2005)

Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 16/12/2005 :  15:10:44  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Falanca tarafından yazılan:

ozzzy profiline baktım yaş 31 yazıyor saygısızlık ettiysem özür dilerim.

Anlaştıysak problem değil.
Özür dilemek de bir erdemdir.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

uckazaz
Yazar

Turkey
İleti 331

İletim - 16/12/2005 :  18:15:59  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
tarafından yazılan:

Uckazaz, Rap türü şarkıların sözlerindeki terbiyesizlik ortadayken; kimi, hangi terbiyesizliği için eleştiriyorsun? Eğer bir iddia ortaya atıyorsan, örneğini de vermen gerekiyor. Mesela benim dinlediğim kişilerin, grupların herhangi bir terbiyesizliğini görmedim şu ana kadar. Görseydim zaten dinlemezdim. Bu konuda bu kadar seçiciyimdir yani. Ayrıca "Bizim problemimiz; önyargı, bilmediğimiz şeyler hakkında çok konuşmak, sadece saldırmak, saldırmak..." demişsin. Bu durumda sen önyargı ile bilmediğin bir şey hakkında konuşmuyor musun? Eminim Rap hakkında olumsuz eleştiri yapanların hepsi, en az bir kez bile olsa, dinlemiştir bu türü. Yani, önyargılı bir şekilde biz değil, sen davranıyorsun.

Aslında yazılan şeyler hakkında sayfalarca süren bir mesaj yazabilirim, o derece saçma iddialar atılmış ortaya. Ancak daha fazla uzatmak istemiyorum. Zaten ne kadar gereksiz olacağı da ortada.

Herkes rap içinde geçen sözlerden değil,Ceza'nın terbiyesizliğinden bahsetmiş gördüğüm kadarıyla.Ben de diğer bütün müzisyenlerin özel hayatlarında çok da terbiyeli olduğunu düşünmüyorum(özellikle popüler olanların).Dinlediğiniz derken bunu kastettim.

Ben her tür müziği dinlerim daha önce de söyledim.Rap müzik arşivimin %65-70'iyse diğer müzik türleri geriye kalanını oluşturur.Metal,rock,jazz,klasik batı,türk sanat,türkü,arabesk,yabancı-türk pop,rnb,blues,mehter,elektronik müzik vs. vs. hepsini dinlemişiğim vardır.Hiç birine de önyargıyla bakmadım.Olabildiğince olumlu yanaştım ve analiz ettim.Kısaca yorum yapanların rap parçalarını oturup da adam gibi dinlediğini sanmıyorum.Çünkü herkes ifadelerinde diyor ki "ben rap hayatta dinlemem!""silah zoruyla bile dinletemezsiniz!".Demek ki dinlememişler,anlamamışlar ya da anlamak istememişler...

DİPNOT:Bütün arkadaşlara sesleniyorum;lütfen kendinizi savunurken başka türlere saldırmayın ya da kıyaslama yapmayın.Bütün türler birbirinden farklıdır.Hepsinin kendince bir özelliği vardır.Aragornun da dediği gibi lütfen konuyu rap-rock tartışmasına çevirmeyelim.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 9 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000