AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Strateji Oyunu Arıyorum Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

thumperest
Seçkin Üye

Turkey
İleti 379

İletim - 05/01/2005 :  19:37:14  Bilgileri Göster  thumperest için bir ICQ İletisi Gönder  thumperest'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
can.yildirim tarafından yazılan:

Bence Rome:Total War'ı dene... Şimdiye kadar oynadığım en iyi strateji oyunu. Oyun biriki saat içinde bitmediği için de sıkılacağını sanmıyorum. Oyunun tek kusuru; harita üzerinde Türkiye'den daha doğusunu çizmemişler.

Çünkü oyunun adından anlaşılacağı gibi oyun Roma ile ilgili, ve bu yüzden sadece Roma'nın gerçek tarihte elegeçirdiği yerler mevcut.

Tolga Yazıcıoğlu
Donanım Yazarı
Sayfanın En Üstüne Git

canoOo
Üye

Turkey
İleti 57

İletim - 05/01/2005 :  22:07:13  Bilgileri Göster  canoOo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
bence stroghold crusader veya rise of nations eğer kalabalık meydan savaşı olan bir strateji oyunu arıyorsan sana önerebileceğim en iyi iki oyun medieval total war veya rome total war saygılar
Sayfanın En Üstüne Git

mskuten
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 18/01/2005 :  13:04:41  Bilgileri Göster  mskuten'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
medival total var ve çok iyi ama fazla ilerleyemiyorsun
Sayfanın En Üstüne Git

mskuten
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 18/01/2005 :  13:08:40  Bilgileri Göster  mskuten'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
age of empires var o bugüne kadar gelmis geçmiş en iyi strateji oyunudur bana göre
Sayfanın En Üstüne Git

mskuten
Üye

Turkey
İleti 56

İletim - 18/01/2005 :  13:11:06  Bilgileri Göster  mskuten'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
empire eart var oda age of empires gibi ama o kadar iyi değil.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000