AION - Tıkla oyna


Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

 Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Strateji Oyunu Arıyorum Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

ne-o
Üye



Turkey
İleti 34

İletim - 16/02/2004 :  00:53:43  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Warcraft 3 tam strateji deil ama ossun bence süper..

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 16/02/2004 :  01:23:08  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Tam da Warcraft 3: Reign Of Chaos + Expansion Pack Frozen Throne yazıyordum ki, böyle bir mesajla karşılaştım... "Warcraft 3 tam strateji değil" de ne demek? Onu bir açıklayabilir misin? Nesi strateji değil?
Sayfanın En Üstüne Git

ne-o
Üye



Turkey
İleti 34

İletim - 16/02/2004 :  13:09:21  Bilgileri Göster  ne-o için bir AOL İletisi Gönder  ne-o için bir ICQ İletisi Gönder  ne-o için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Single player ı sölemek istedim. Daha çok hero ya önem verilmiş yane.. Custom a dicek bişim yok

Only you are the life among the dead
Sayfanın En Üstüne Git

CaesarPhilon
Seçkin Üye

Turkey
İleti 26

İletim - 18/02/2004 :  05:47:58  Bilgileri Göster  CaesarPhilon için bir ICQ İletisi Gönder  CaesarPhilon için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar,
madem bu konuyu aylar sonra tekrar açtınız ben de yazayım dedim. Ben en iyi strateji oyunu olarak Caesar3 diyorum. Caesar3 eski bir oyun 1998 de çıkmış. O günden beri hiç sıkılmadan oynayan pekçok oynucu var. Ben iki yıl önce keşfettim ve hala oynuyorum. Aslında pek bilgisayar oyunları falan oynamazdım, yani online satranç dışında ama bu oyun başka bişi. C3 bir citybuilding oyunu, yani kent kuruyorsunuz. Kurduğunuz kentten dışırı çıkmak, başka bir kente gitmek falan yok ama kent kurma konusunda öyle inanılmaz seçenekler ve büyük bir özgürlük alanı sunuyorki en yaratıcı oynucu bile kolaylıkla "sonuna geldim, daha iyisi olmaz" diyemez. Geçenlerde hayal ettiğim bir kenti kurmak için bir ay boyunca tasarımını yaptım. Kentteki hemen herşey birbirini etkiliyor. Bu oyunda başka kentlerle ticaret, hammadde ve sanayi ürünleri üretimi, gıda üretimi, vergiler, ücretler, soylular ve işçi sınıfı, nüfus dağılımı, gelişmişlik düzeyine gore 20 çeşit konut, hastaneler, okullar, tiyatrolar, doktorlar, hippodrom, vs... var. Ayrıca kariyer görevleri sırasında ilerlerken askeri yönü olan kentler var. Sınırlıda olsa ordunuz, düşmanlar, tepesi atan sezar'ın gönderdiği lejyonerler var. Gerçi bütün bunlar oyuna renk katan öğeler. Asıl oynunun güçlü olduğu alan kent tasarımı konusunda sunduğu olanaklar. Oynunun hangi kurallara göre işlediği tasarımcıları tarafından hiçbirzaman açıklanmadı ve hala yeni yeni keşfedilen özellikleri var.
Dört gün sonra başlayacak dünya şampiyonasında bana şans dileyin. Olimpiyatlara hazırlanan bir sporcu olsam ancak bu kadar hazırlanabilirdim.
CaesarPhilon
www.CityBuildingContests.net


Tüm zamanların en iyi oyunu kesinlikle Caesar3
Sayfanın En Üstüne Git

NoD0ubT
Seçkin Üye



Turkey
İleti 785

İletim - 05/01/2005 :  19:32:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Rome:Total War'ı dene... Şimdiye kadar oynadığım en iyi strateji oyunu. Oyun biriki saat içinde bitmediği için de sıkılacağını sanmıyorum. Oyunun tek kusuru; harita üzerinde Türkiye'den daha doğusunu çizmemişler.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000