AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Strateji Oyunları
 Strateji Oyunları Genel
 Strateji Oyunu Arıyorum Yardım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 13

caneralev
Üye

Turkey
İleti 34

İletim - 20/01/2005 :  00:10:04  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle stronghold ve red alert2 yi dene derim.red alert süper oyun yaa... aslında oyun bölümünde buna özel bir forum açılabilir. çok hayranı var bildiğim kadarıyla.
Sayfanın En Üstüne Git

dtserkan
Üye

İleti 9

İletim - 20/01/2005 :  22:48:54  Bilgileri Göster  dtserkan için bir ICQ İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
kesinlikle warcraft,general,rise of nation,civilition3 ve nostalji yaprsak starcraft
Sayfanın En Üstüne Git

t.H.e W.i.Z.a.R.d
Üye

Turkey
İleti 287

İletim - 10/02/2005 :  15:47:33  Bilgileri Göster  t.H.e W.i.Z.a.R.d'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
LORD OF THE RINGS:BATTLE FOR MIDDLE EARTH'ı dene süper bir oyun.
Sayfanın En Üstüne Git

CANPOLATALEMDAR
Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 12/02/2005 :  00:20:33  Bilgileri Göster  CANPOLATALEMDAR'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Warcraft 3 Frozen Throne,Starcraft,Rise of Nations:Thrones and Patriots ve Age of Empires 2(Rise of Nations:Thrones and Patriots yeni bir tek ama olsun nostalji yapmak iyidir)
Sayfanın En Üstüne Git

praetorians
Üye

Turkey
İleti 9

İletim - 27/02/2005 :  21:49:48  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu konuya cevap veren arkadaslar bence daha Praetorians oynamamislar bence gelmis gecmis en iyi strateji oyunu Praetorians siddetle tavsiye ederim tamamen kafa oyunu taktik oyunu ayrica online olarak oynamak isteyen olursa bekleriz.Imkani olanlar oyun clan sayfasinda full olrak var indirebilirler.

Praetorians Clan Türkiye

http://www.clanturkiye.net.tc

Praetorians Clan Türkiye
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 13 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000