AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 gta oyunlarını eleştirelim .............
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

kecon
Üye

Turkey
İleti 23

İletim - 11/12/2005 :  10:09:40  Bilgileri Göster  kecon'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
beyler hepini ayakta uyuyonuz ben yeni gta buldum aranızda hiç kimse bulamamıştır.ama bunu ismi gta değil mta .bu oyunla beraber vice city multi şekilde oynanıyor indirmenizi tavsiye ederim çok manyak
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 11/12/2005 :  18:10:48  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
GTA o kadarda saçma bir oyun değil.Bir bakın geçmişe ,hiç GTA 'ya tıpa tıp benzer bir oyun varmı.Valla ben diyomki GTA serisi yeni bir oyun türü açtıAma tabiki bu da benim GTA'ya aşık olduğumu göstermiyor
Sayfanın En Üstüne Git

x-tol
Üye

İleti 46

İletim - 12/12/2005 :  22:21:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
zaten gta'nın bu kadar çok tutulmasının sebebi her istediğinizi yapabilmeniz.biz insanlar hayatta yapamadıklarımızı yaşamak için oyunları oynuyoruz.gta da bu tip bir oyun o insanları çoğaltmak ancak bilgisayarın işlemcisini ramini zorlar ileride 8 10 10 ghz lik pc ler çıkınca ozaman görün oyun nasıl yapılıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

aguler1
Üye

İleti 22

İletim - 14/12/2005 :  11:00:27  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence GTA istediği amaca ulaşıyo. Nasıl mı; siz hangi oyunda bisiklet, araba, tanker, uçak, helikopter, tekne, motor,... aynı anda kullanıyorsunuz. oyunun farkı birazda serbestlik. görev almadan bile oyunda yeterince yapılacak şey var zaten.
Sayfanın En Üstüne Git

t.j.
Üye

Turkey
İleti 563

İletim - 14/12/2005 :  19:23:19  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
sana katılıyorum aguler1.bence gta oyunları çok güzel.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000