AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 San Andreas takıldım!!!!! Yardım Lütfen...
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

aguler1
Üye

İleti 22

İletim - 14/12/2005 :  10:52:22  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir bölümde unity station'a gitmek için 'recruit two members gangster' diyor. family members da diyor. Bir kim bunlar, iki bulunca nasıl alıcam ben bunları. Hepsini denedim gelmiyorlar. Silahı onlara tutunca olmuyo mu? Lütfen bir yardım...

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 14/12/2005 :  11:08:25  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yeşil giysili adamlar çoğunlukla senin ailenden olan adamlar. O adamlardan birinin karşısına geçerek sağ tıklat ve tam kafasına nişan al, daha sonra ctrl tuşuna bas. Artık o yeşil giysili adam senin adamın. Nereye gidersen peşinden gelirler. Ne kadar çok adam toplarsan saygınlığın o kadar çok artar.
Ancak, o bahsettiğin bölümde iki adam toplaman yeterli.
Oyun sırasında G tuşuna basarsan adamlar senin etrafında toplanır, H tuşuna basarsan oldukları yerde beklerler.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

aguler1
Üye

İleti 22

İletim - 14/12/2005 :  12:02:58  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Gerçekten çok teşekkürler. hızlı yanıtın için.
GTA kardeşliği...
Sayfanın En Üstüne Git

aguler1
Üye

İleti 22

İletim - 14/12/2005 :  12:28:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşım, denedim ama left control ateş ediyo sonunu tahmin edersin, sağ control de bir işe yaramıyo. sağa tıklayınca adamın yüzüne nişan alıyorum sonra control. sağ mı sol mu. Ben ikisini de deniyorum olmuyo. acaba senin control tuşlarının işlevi ne. benim sağ control fire. o olmuyo mesela. solu da denedim o da olmadı. başını ağrıttım ama...
Sayfanın En Üstüne Git

ozzzy
Seçkin Üye

Turkey
İleti 365

İletim - 14/12/2005 :  16:27:07  Bilgileri Göster  ozzzy'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Shift, caps, tab hepsini dene bakalım.

ozzzy was here...!
Sayfanın En Üstüne Git

aguler1
Üye

İleti 22

İletim - 14/12/2005 :  18:39:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
valla ne yaptıysam olmuyo delirtecek burası beni. sağa tıklayınca yüzüne nişan alıyorum sonra bütün caps, tab, shift, ctrl hepsine basıyorum adam beni takmadan gidiyor. kontrol ayarlarında senin shift,ctrl,tab ve shift in işlevini yazar mısınb ? belki sorun bundan kaynaklanıyordur.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000