AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA DELUXE CITY'ile ilgili son gelişmeler!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 10/12/2005 :  13:30:41  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar geçen ay yapım aşamasına başlanan GTA Deluxe City'de bazı gelişmeler:

1-Artık oyunda teröristlerde olacak.
2-Bazen rehine olayları olacak ve SWAT olaya el koyup bölgeyi kontrol altına alacak.
3-Oyunda Amerikan Çevik Kuvvetleri (AVCP) olacak ve protestolar olacak.
4-Oyun DVD ile satılacak ve 2 DVD olacak.(NOT: 2 DVD:12 CD)
5-Oyunda yer altı metroları ve tranvaylar olacak.
5-İşte en önemli haber arkadaşlar:Oyun 5 adadan oluşuyor ve adalar arası yolculuk kapalı değil!!

Şimdilik Rockstar Games bu kadar bilgi veriyor.Ama bir de diyorki;oyunda yeni 105 gelişme olacak!Oyununda GOLD aşamasına geçmesi 2006 Eylül'de olacak.Yani gelecek yılın kasım aylarıda oyunumuza kavuşabileceğiz.

x-tol
Üye

İleti 46

İletim - 10/12/2005 :  17:15:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
4-Oyun DVD ile satılacak ve 2 DVD olacak.(NOT: 2 DVD:12 CD)
abi bu oyunlar birden neden bu kadar fazla yer kaplamaya başladı.o kadar sıkıştırdıkları halde.yakında 2 sene içinde 80 100 lük harddiskler 3 4 oyuna yetmeyecek gibi.cd lerde tarih oluyor artık.
Sayfanın En Üstüne Git

djocny
Üye

Turkey
İleti 642

İletim - 10/12/2005 :  17:19:16  Bilgileri Göster  djocny'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Oyunların grafikleri geliştikçe kapladıkları alan çoğalıyor.
Sayfanın En Üstüne Git

Lord_vampir
Üye

Turkey
İleti 238

İletim - 11/12/2005 :  17:51:18  Bilgileri Göster  Lord_vampir için bir AOL İletisi Gönder  Lord_vampir için bir ICQ İletisi Gönder  Lord_vampir'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Lord_vampir için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
1.soruna cevap;ilk önce PS3'de çıkacak,sonra PS2'de SONRADA PC'de.2.sorunada cevap veriyim.ROCKSTAR NORTH'un sitesinden öğrendim.
Sayfanın En Üstüne Git

_GaNdAlF_
Üye

Turkey
İleti 896

İletim - 13/12/2005 :  21:05:28  Bilgileri Göster  _GaNdAlF_'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Herzamanki gibi en son yine pcye çıkıcak oyun.Herkez oynarken ben yine bekliyecem anlaşılan:(

Üyelik Tarihi 02/07/2005
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000