AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Sinema & Tiyatro
 En Kötü korku filmi Hangisi?
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 4

umutcanuguz
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 20/11/2005 :  16:41:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ben hayalet gemi hatta bu akşam tv de gösterilecek.
Sayfanın En Üstüne Git

HighVoltage
Yönetici

Turkey
İleti 1108

İletim - 22/11/2005 :  15:46:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence en kötüsü korku.com ve okul iğrenç. Karanlık sular diye bir film var o da iyi sayılır. Bir kaç sahnesi var ama sağlam. Ama yinede bütün japon filmleri gibi birbirinin aynısı. Garez le birbirlerine benziyorlar.

"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."

M.Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 22/11/2005 :  19:46:24  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Eb klişe ve kötüsüde Çığlık'tır. Ya hiç izlemedim sadece oyuncakçılarda maskesini gördüm ama biraz sonra noolacağı çok belli bu kadar olmaz yaa.
Sayfanın En Üstüne Git

scorpionfa
Seçkin Üye

Turkey
İleti 585

İletim - 23/11/2005 :  21:03:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu saydıklarınızın çoğunu seyrettim. Hiçbirinde gerçekten korktum diyemem. Zaten korku filmleri komik olur çoğunlukla, gerilim demeyi tercih ederim. (bakınız eski konular:"gerilim-korku arasındaki farklar")
The Ring 1-2 (kalbiniz sağlamsa izleyin derim) :)
Cube 1-2 ve "Cube Zero" (ki şu anda bunu izliyorum) İnanılmaz bir film. İnsan psikolojisi üzerine kurulduğu için, gerçekten de tüylerinizi ürpertiyor. Mesela bakın "hayalet gemi" denilen filmde bir ilk sahne var. Bu sahneden sonrası baygınlık verici. İşte Cube serisinde tüm film bu ilk sahne gibi. (Hani çelik halat varya, ondan bahsediyorum, seyreden bilir.)

HL2 Stats:
http://hl2mp.tsgk.com/index.php?mode=playerinfo&player=405730

TF2 Stats:
http://steamcommunity.com/id/scorpionfa/stats/TF2
Sayfanın En Üstüne Git

ArcHAng3L
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 23/11/2005 :  21:15:34  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Yiyosa Öldüren Oyun'u seyredin. Filmin yarısında gözlerim kapalıydı. Saat 2 de dvd de son ses olunca:)
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 4 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.03 Snitz Forums 2000