|
Yazar |
Konu  |
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 02/07/2005 : 16:50:45
|
Geçtiğimiz senenin sonuna kadar aksiyonu olmayan filmleri neyleyeyim diyenlerdendim... Süper aksiyon olan filmleri kaçırmamak için elimden geleni yapardım. Ama şu son günlerde aksiyon olayı bana abartılı gelmeye başladı. Bilemiyorum belkide son zamanlarda çıkan pekçok vizyon filmin salt aksiyon olmasının bu düşüncemde etkisi vardır. Ve bu bana çok itici gelmeye başladı. Bu konudaki düşüncelerimde yanlızmıyım bilmiyorum ama şöyle güzel konulu bir film izlemeye hasret kaldığımızı düşünmeye başladım. Allahtan geçenlerde The Wedding Date diye İngiliz yapımı bir vizyon film seyrettimde konu ve romantizim özlemime bir parça su serpebildim. Bu konuda sizlerinde düşüncelerini öğrenmek isterim... Sizcede sinema tamamen aksiyona dönüşmeye başlamadımı ?? ve bu işin sonu nereye varacak ?? |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 03/07/2005 : 22:58:45
|
hasılat kaygısı olmasa dediğin doğru ama içinde aksiyon geçmeyen filmler iş yapmıyor, asıl bir filmi dört gözle bekliyorum film 6 kasım 2005 te sinemalarda, sen şimdi ben bu filmide beyenmedim paramı gasp attiler diyeceksin iddaa(alışkanlık olmuş ) ya girerim, neyse buna karşı önlemimizi alıp seni filmin galasına götürürüz(yani beleşten seyredersin), sıkı dur krocanlardan başka kimse bilmiyor, filmin 4 başrol oyuncusundan biri benim ve filmin adı "takım böyle tutulur", tahmin ettiğin gibi film fenerbahçe taraftarıyla ilgili ve maalesef bende başrolde olduğum için aksiyon bol miktarda yer tutuyor ,
NOT: Şaka filan değil gayet ciddiyim. |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 04/07/2005 : 00:21:20
|
O konuda bilgimin olduğunu hatırlamıyorsun herhalde (: O filmi kaçırmam. Böyle aksiyona can kurban ama takım yanlış seçilmiş (: |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 15/10/2005 : 00:18:01
|
uzun zaman olmuş, filmin çıkış tarihi 25 kasım 2005 olarak değişti |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 15/10/2005 : 08:11:30
|
Ya hocam sen ciddi misin? Yok artık. Kafam karıştı. Neyse cidden son zamanlarda oldukça fazla aksiyon filmi var. Ama ben aksiyon filmlerine gitmeyi sevmem. Zaten TV yi açtığında 30 tane aksiyon filmi çıkıyor. Onun yerine gerilim, komedi vs. şeylere giderim. Paramı boşu boşuna aksiyona harcamak saçmalık gibi geliyor bana. |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 20/10/2005 : 01:11:44
|
www.takimboyletutulur.com |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|