Lord oF the rings te kitabı okuyanlar bilirlerki film le arasında inanılmaz bir fark war !.. Bu da beni çok sinirlendiriyoo aslında asıl sinirlendiğim şu: Kardeşim hadi kitabın hepsi uzun geldi kısalttınız ama neden değiştiriyorsunuz misal: araqorn un warg tarafından düşürülüşü we buna benzer şeyler..
Ama ben haklı diğilmiyim dostlar yaa yazık deiL mi kitabı yazan adama )):
Yıllatılmış senelerin nöbetçileri degil miyiz? Gardiyan da bendim, hakimin de kendisi ve hapse teslim edilen huzurun gırtlağini ben kestim. Katil oldum şirretinden müebbetim hürriyete...
4.30 saat kimse sinamada duramayacağına göre çıkartılması doğaldır. "Expanded Edition" adı altında satılan DVDlerde çıkartılan bölümleri izleyebilrisiniz.
evet ama ben onları "extended version"olarak biliyorum,yanlı$ mı biliyorum..?internetten de indirebiliyodun o versiyonlarını.bi ara$tırırsan bulabilirsin bence.
ayrıca farklı ya da degil filmler de süperdi,neyse belki ilerde begenilmedi diye filam bi daha cekerler.ne guzel olur..:)
you were from a perfect world a world that threw me away today today to run away a pill to make you numb a pill to make you dumb a pill to make you anybody else but all the drugs in this world won't save her from herself